Haaga-Helia mukana Joulupuu-keräyksessä 29.11.–9.12.

Haaga-Helia on tänä vuonna mukana Helsingin Joulupuu-keräyksessä, jolla kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille, jotka ilman Joulupuu-keräystä saattaisivat jäädä kokonaan ilman joululahjaa.

Joulupuu-keräyksen logo.
Uutinen

Body

Tänä vuonna Haaga-Helian henkilöstöllä ja opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua halutessaan Joulupuu -keräykseen Pasilan kampuksella. Lahjoituskohteenamme on Helsingin sosiaalitoimen jälkihuolto.

Voit tuoda lahjasi Joulupuun keräyspisteelle Pasilan kampukselle 29.11.–9.12. Keräyspiste on tilassa 1204a tai voit jättää lahjan infopisteeseen arkisin kello 7.30–19.30.  

Ohjeet

  1. Tuo lahjasi paketoituina. Sisältö tulee voida tarkistaa, joten esimerkiksi lahjakassi on hyvä vaihtoehto.
  2. Täytä keräyspisteeltä löytyvä pakettikortti ja kiinnitä se narulla lahjaan. Pakettikorttiin merkitään sukupuoli/unisex, ikä ja lahjan sisältö. Mikäli lahjana on lahjakortti, merkitään pakettikorttiin liike, johon lahjakortti käy sekä lahjakortin summa. 

Vinkkejä! Lahjansaajat ovat 18–25-vuotiaita jälkihuollon piirissä olevia nuoria aikuisia, jotka ovat aloittamassa elämää omassa kodissaan. Heille mieluisia lahjoja ovat kodintarvikkeet (tekstiilit, pienet keittiötarvikkeet yms.) ja lahjakortit tällaisia tuotteita myyviin liikkeisiin. Myös lahjakortit vaateliikkeisiin ovat suosittuja. Lahjoitettavien lahjojen tulee olla joko uusia tai itse tehtyjä ja käyttämättömiä. Lahjan suositusarvo on noin 25 euroa.  

Huomioithan, että lahjaan ei tule sisällyttää mitään sellaista syötävää tai juotavaa, joka ei ole alkuperäisessä myyntipakkauksessaan, jotta niistä voi tarkistaa päiväykset.

Kiitos, että olet mukana. Pienellä teolla on suuri merkitys!