Haaga-Helia kehittää HR-ammattilaisten osaamista uudessa koulutuksessa

Strategiasta käytäntöön -koulutuksesta saa työkaluja oman organisaation HR-toimintoihin. Kouluttajina toimivat henkilöstöjohtamisen ammattilaiset Haaga-Heliasta.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Strateginen henkilöstöjohtaminen on usein avain yrityksen menestykseen. Teemaan syvennytään  Haaga-Helian keväällä alkavassa koulutuksessa, jossa pohditaan strategian toteuttamista henkilöstön ja yrityskulttuurin näkökulmasta.

Kouluttajina toimivat Haaga-Helian lehtorit Meri Vehkaperä ja Emilia Sarkia, jotka ovat molemmat johtamisen ja henkilöstökehittämisen asiantuntijoita. Koulutuspäivien teemoja juuri päivittäneet kouluttajat ovatkin erittäin innostuneita maaliskuussa alkavasta koulutuksesta ja sen kehittämisestä eteenpäin.

– Odotamme kollegani Emilia Sarkian kanssa innolla seuraavaa HR-koulutusryhmää koronatauon jälkeen. Koulutus tarjoaa kattavan kuvan henkilöstöjohtamisen kentästä. Me kouluttajat pyrimme tarjoamaan ajankohtaista tutkimustietoa, sovellettavia malleja ja käytännön esimerkkejä, kertoo Meri Vehkaperä.

Hyvät käytänteet viemisiksi omaan organisaatioon

Koulutus soveltuu parhaiten HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät HR-asioita vähintään osana työtään. Halutessaan koulutuksen aikana voi toteuttaa omaan organisaatioon kohdistuvan kehittämistehtävän.

– Osallistujat pääsevät koulutuksen aikana myös verkostoitumaan ja oppimaan toisiltansa. Ryhmissä syntyy mahtavia keskusteluja, ja niissä jaetaan kokemuksia sekä hyviä käytänteitä. Näitä osallistujat pääsevät suoraan hyödyntämään omissa organisaatioissaan. Koulutuksen osana on vapaaehtoinen kehittämishanke, joissa on aiemmilla kerroilla syntynyt konkreettisia työkaluja ja paljon tietoa osallistujien oman työn ja organisaatioiden kehittämiseen, kertoo Vehkaperä

Puolen vuoden pituinen koulutus sisältää yhteensä kuusi lähiopetuspäivää. Koulutuksessa käsiteltäviä   teemoja ovat hyvinvoiva työyhteisö, luottamus ja vuorovaikutus, työntekijäkokemuksen kehittäminen, moninaisuuden johtaminen sekä valmentava johtaminen ja henkilöstön osallistaminen.

– Toivottavasti koulutus voidaan järjestää kasvokkain, sillä vuorovaikutus ja verkostoituminen ovat olennainen osa tätä koulutusta, toivoo Vehkaperä.

Koulutus alkaa 10.3, mutta siihen voi ilmoittautua jo nyt Haaga-Helian verkkosivulla.

Tutustu Strategiasta käytäntöön -koulutukseen
 

Ota yhteyttä
Meri
Vehkaperä
lehtori
+358 294471172
Meri.Vehkapera@haaga-helia.fi