Haaga-Helia järjestää lisää ilmaisia opintoja ukrainalaisille

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulu haluaa osoittaa tukensa Ukrainan kansalaisille järjestämällä lisää opintomahdollisuuksia. Uudet opinnot alkavat syyslukukaudella ja ne ovat täysin maksuttomia.

Haaga-Helia tuomitsee sotatoimet Ukrainassa – korkeakouluyhteisöjen työrauha tulee säilyttää
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää Suomeen paenneille ukrainalaisille mahdollisuuden suorittaa ​​kieli- ja markkinointiopintoja ammattikorkeakoulussa.

Neljän aikaisemmin julkaistun opintojakson lisäksi Haaga-Helia on lisännyt Opintopolkuun yksitoista uutta opintojaksoa, joiden suorittaminen on ukrainalaisille täysin maksutonta.

Haaga-Helian tarjoamien opintojaksojen on määrä alkaa 22.8. ja 9.5., ja ne päättyvät 16.12.2022. Ilmoittautuminen käynnistyy ke 1.6. ja päättyy to 11.8. Opintojaksot järjestetään englanniksi, ja osa niistä toteutetaan lähiopetuksena.

Jos haluat jakaa tietoa koulutuksista myös omissa verkostoissasi, niin suosittelemme käyttämään siihen englanninkielistä uutistamme:

Lista uusista opintojaksoista

Haaga-Helian ma 22.8. alkavat virtuaaliset opintojaksot, jotka päättyvät pe 16.12.2022. Toteutuksiin on varattu kymmenen opiskelijapaikkaa ukrainalaisille.

Haaga-Helian ma 22.8. alkavat virtuaaliset opintojaksot, jotka päättyvät pe 14.10.2022. Toteutukset, joihin on varattu viisikymmentä opiskelijapaikkaa ukrainalaisille.

Haaga-Helian ma 24.10. alkavat virtuaaliset opintojaksot, jotka päättyvät 16.12.2022. Toteutuksiin on varattu viisikymmentä opiskelijapaikkaa ukrainalaisille.

Pelkästään ukrainalaisille suunnatut toteutukset alkavat ma 5.9. ja kestävät pe 16.12.2022 saakka. Kummallakin alla mainitulla lähitoteutuksella on yhteensä kolmekymmentä opiskelijapaikkaa ukrainalaisille.

Opintojaksolle ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintojaksoille on tehty helpoksi.

1. Tutustu opintojaksoihin.

2. Ilmoittaudu lähettämällä sähköinen lomake ja vahvista kelpoisuutesi maksuttomaan opiskeluun liittämällä mukaan skannattu asiakirja tai kuva:

  • tilapäisen suojelun päätöksestäsi TAI
  • oleskelulupakortistasi

3. Jos et ole saanut tilapäisen suojelun päätöstä, liitä mukaan kopio Ukrainan passistasi.

4. Saat tiedon opinnoista ja opiskelusta ilmoittautumisen päätyttyä.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta tai tarjotuista opinnoista, niin otathan yhteyttä sähköpostitse: openuas@haaga-helia.fi

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi