Fiid on Haaga-Helian uusi partneri: "Haluamme olla vahvasti mukana opiskelijoiden arjessa"

Haaga-Helia solmi partnerisopimuksen TikTok-markkinointitoimisto Fiidin kanssa tammikuussa 2024.

Fiid
Uutinen

Body

Fiidin palveluihin kuuluu maksettu mainonta, orgaaninen sisällöntuotanto, vaikuttajamarkkinointi ja koulutukset. Markkinointitoimisto on tuottanut TikTokiin sisältöjä mm. VR:lle, LähiTapiolalle, AirProlle, CapriSunille, Matkapojille, Visit Hangolle, Vuokatille ja lukuisille muille eri yrityksille.

Yritys on tehnyt jo aikaisemmin yhteistyötä Haaga-Helian kanssa sekä tapahtumien että oppituntien workshopien merkeissä. 

– Olimme muutamassa Haaga-Helian tapahtumassa kertomassa modernista markkinoinnista ja siitä, kuinka voimakkaasti TikTok uudistaa alaa tällä hetkellä. Samoihin aikoihin yrityksessämme aloitti harjoittelija Haaga-Heliasta. Kävimme useita mielenkiintoisia keskusteluja Haaga-Helian henkilökunnan kanssa ja huomasimme hyvää synergiaa, kertoo Fiidin toimitusjohtaja Jarno Linnainmaa.

Nyt kun virallinen yhteistyö Haaga-Helian kanssa on sinetöity, uusia yhteistyökuvioita on jo suunnitteilla.

–  Tulevaisuudessa toteutamme monenlaisia mielenkiintoisia projekteja Haaga-Helian kanssa, ja ensimmäinen opiskelijaprojekti keväälle onkin jo suunniteltu. Tämän lisäksi meillä on paljon uusia ideoita ja ajatuksia, joista olemme alustavasti käyneet keskusteluja, kertoo Linnainmaa.

– Haluamme olla tuomassa uutta virtaa ja ajatuksia moderniin markkinointiin. Olemme iloisia siitä, kuinka kiinnostuneita oppilaat ovat olleet Fiidistä ja kiitollisia siitä että olemme päässeet kertomaan joitakin ajatuksiamme myös oppitunneille. Haluamme olla vahvasti mukana opiskelijoiden arjessa ja löytää TikTokista innostuneita talentteja myös omaan tiimiimme tulevana vuonna!

Kuva: Fiidin tiimi vieraili Pasilan kampuksella tapaamassa haagahelialaisia 15.1.2024.