FAIR: Tekoälyyn perustuva maisterintutkielma tai ylemmän tason opinnäytetyö vauhdittamaan yrityksesi menestystä

Mitäpä jos Finnish AI Region (FAIR) tarjoaisi rahoitusta maisterintutkielmaprojektille tai ylemmän tason opinnäytetyölle, joka hyödyttäisi suoraan pk-yrityksenne toimintaa? Samalla pääsisitte myös tutustumaan valmistuvaan tekoälyasiantuntijaan.

Tyttö, joka katsoo tyytyväisenä kameraan päin. Hänellä on pipo päässä ja harmaa huppari. Kuvassa on myös Finnish AI Regionin, EU:n, Aalto-yliopiston, Haaga-Helian ja Helsingin yliopiston logot.
Uutinen

Body

Onko pk-yrityksellänne tarvetta selvittää, miten voitaisiin toteuttaa LLM-teknologiaa hyödyntäviä toimintoja, kuten kuvantunnistusta, poikkeavuuksien havaitsemista ja prosessiautomatisointia tekoälyn avulla?

Tai ehkä yrityksenne hyötyisi nykyisen tekoälyratkaisunne arvioinnista ja hienosäädöstä? Ehkä teitä kiinnostaa virtuaalitodellisuuden tai suurteholaskennan integroiminen tekoälysovellukseenne?

Mitäpä jos Finnish AI Region (FAIR) tarjoaisi rahoitusta maisterintutkielmaprojektille tai ylemmän tason opinnäytetyölle, joka hyödyttäisi suoraan pk-yritystänne? Samalla pääsisitte myös tutustumaan valmistuvaan tekoälyasiantuntijaan.

Toimittakaa meille ideoitanne maisterintutkielman tai opinnäytetyön aiheista, jotka voisivat suoraan tukea pk-yrityksenne menestystä. Lähettäkää yksi tai useampi ehdotus 31.3.2024 mennessä osoitteeseen jussi.rantsi@aalto.fi otsikolla ”THESIS CALL”, ja sisällyttäkään ehdotuksenne lisäksi myös nimenne ja yrityksenne nimi sähköpostiviestiin. 

FAIR arvioi ideat niiden soveltuvuuden perusteella ja parhaat valitaan toteutettavaksi FAIR:in tukemina. Toteutukseen osallistuvat tahot ovat Aalto-yliopisto, Helsingin yliopisto sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

FAIR on Euroopan komission, Business Finlandin ja Helsingin kaupungin Innovaatiorahaston rahoittama. Tutustu myös muihin maksuttomiin palveluihimme osoitteessa: https://www.fairedih.fi.

Ota yhteyttä
Teemu
Moilanen
yliopettaja
+358 294471515
teemu.moilanen@haaga-helia.fi
Martti
Asikainen
viestinnän asiantuntija
+358 294471371
martti.asikainen@haaga-helia.fi