Ehdota Vuoden alumnia 2023!

Vuoden alumni on valittu Haaga-Heliassa vuodesta 2012. Uudistamme konseptia ja nyt sinä pääset mukaan ehdottamaan sekä äänestämään vuoden alumnia.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Avaa siis aistisi tutkimaan ympäristöäsi ja tarkkailemaan julkista keskustelua – oletko bongannut esimerkillisen alumnin?

Ehdokkaita pystyy nimeämään neljän viikon ajan 11.4.–9.5.2023. Syksyllä pääset äänestämään Vuoden alumnin TOP 3 -ehdokkaiden joukosta. Voittaja julkistetaan alumnigaalassa lokakuussa.

Vuoden alumnia voi ehdottaa esimerkiksi seuraavien kriteerien perusteella:

  1. Menestys alalla: Vuoden alumni on saavuttanut menestystä omalla alallaan ja osoittanut asiantuntemusta, innovaatiota tai johtajuutta.
  2. Vaikutus yhteiskuntaan: Vuoden alumni on positiivinen esimerkki muille ja vaikuttaa yhteiskuntaan joko paikallisesti tai globaalisti.
  3. Verkostoituminen: Vuoden alumni on osallistunut aktiivisesti korkeakoulumme verkostoihin, esimerkiksi antamalla panoksensa tapahtumiin, pitämällä luentoja tai osallistumalla muihin aktiviteetteihin.
  4. Sitoutuminen korkeakouluumme: Vuoden alumni on ylpeä Haaga-Helian edustaja ja tukee aktiivisesti sen kehittämistä ja tavoitteita.
  5. Elämänmittainen oppiminen: Vuoden alumni osoittaa mielenkiintoa jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun tai kehittymiseen.
  6. Sparraus- ja mentoritoiminta: Vuoden alumni on auttanut ja tukenut muita alumni-, opettaja- ja opiskelijayhteisön jäseniä jakamalla kokemuksiaan, verkostojaan ja asiantuntemustaan.
  7. Vastuullisuus ja eettisyys: Vuoden alumni toimii vastuullisesti ja eettisesti sekä edistää kestävän kehityksen periaatteita.

Siis tervetuloa opiskelijat, alumnit, henkilökunta ja kaikki muutkin ehdottamaan Haaga-Helian Vuoden alumnia 2023:

Ehdota suosikkiasi Vuoden alumniksi

Tutustu tästä aikaisempiin voittajiin.

Ota yhteyttä
Elina
El Amrani
asiantuntija, alumnisuhteet
+358 294471077
elina.elamrani@haaga-helia.fi