Digisti Live - tule ja kehitä uusi virtuaalinen opastus-, elämys- tai ohjelmapalvelu vielä tämän kevään aikana

Hei, opastusta, elämyksiä ja ohjelmapalveluita tarjoava yrittäjä! Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden palveluita sekä vahvistamaan liiketoimintasi kasvua ja jatkuvuutta yhdessä Haaga-Helian asiantuntijoiden kanssa. Kuluvan kevään aikana toteutettava palvelun kehittäminen on yrityksellesi täysin maksutonta.

Nuori nainen matkustaa virtuaalisesti ympäri maailmaa.
Uutinen

Body

Tiesitkö, että erilaiset virtuaaliset kohtaamiset ja matkailualueiden, -palveluiden, aktiviteettien sekä luonnon esilletuominen virtuaalisesti tuovat yrityksille uusia kasvun mahdollisuuksia. Juuri nyt on suotuisa hetki hypätä niihin mukaan, kun ala on vielä vahvassa kehitysvaiheessa.

Digisti Live – tapahtumien uusi aikakausi –hanke tarjoaa opetuspalveluita ja opastuksia toteuttaville yrityksille fasilitoidun palvelukehittämisen prosessin sekä palvelumuotoilun- ja tapahtuma-alan alan asiantuntemusta osallistujakokemuksen kehittämiseen virtuaali- ja hybridimessuilla täysin maksutta.

Digisti Liveen osallistumalla saat saat:

  • Käytännön työkaluja ja sparrausta virtuaali- ja hybridipalveluiden kehittämiseen
  • Palvelumuotoilun prosessin yrityksen tarpeille räätälöitynä
  • Syvällistä ja analysoitua asiakasymmärrystä kohderyhmästä
  • Haaga-Helian liiketoiminta- ja palvelumuotoilun sekä tapahtuma-alan asiantuntijoiden panoksen käyttöösi
  • Kannustavan yritysryppään tuen sekä mahdollisuuden yhteiskehittämiseen

Ilmoittautuminen

Kuulostaako hyvältä? Nyt on aika toimia, sillä paikat palvelukehittämisen prosessiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislomakkeessa annettujen tietojen mukaan.

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan tiistaihin 15.2.2022 mennessä. Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä sähköpostiin: monika.birkle@haaga-helia.fi

Kevään aikataulut

Digisti Live - tapahtumien uusi aikakausi -hanke jakaantuu aloituspalaveriin ja kuuteen eri työpajaan, jotka järjestetään kuluvan kevään ja alkukesän aikana. Yritykseltä odotetaan yhteensä 26 tunnin sitoutumista, joka jakaantuu tasaisesti maalis-kesäkuun välille. Tarkemmat aikataulut toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen.

Digisti live

Digisti Live -hanketta rahoittaa Uudenmaan liiton koordinoima Euroopan unionin aluekehitysrahasto. Tuki on myönnetty osana EU:n COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

#digistilive #tapahtumateollisuus #fasilitointi #hybriditapahtumat #etäfasilitointi #haagahelia #uudenmaanliitto #EAKR #vipuvoimaaeusta 

Ota yhteyttä
Monika
Birkle
lehtori
+358 294471600
Monika.Birkle@haaga-helia.fi
Minna-Maari
Harmaala
yliopettaja
+358 294471636
Minna-Maari.Harmaala@haaga-helia.fi
Sirpa
Lassila
yliopettaja
+358 294471570
Sirpa.Lassila@haaga-helia.fi