Video: Digisti Live - tapahtumien uusi aikakausi -hankkeen ensimmäinen kokeilu on käynnissä

Hankkeen päätavoitteena on uuden liiketoiminnan luominen ja uusien palveluiden kehittäminen tapahtuma-alan muuttuneessa markkinatilanteessa.

Olli Mäntylä Digisti Live -hankkeen videolla
News article

Body

Digisti Live -tapahtumien uusi aikakausi -hankkeen ensimmäisessä kokeilussa kehitämme syksyn aikana pelialalle uuden tapahtuman yhdessä Assemblyn, GDWC:n ja KOVA Esportsin kanssa.

Julkaisemme hankkeessa videosarjan, jossa haastattelemme eri alojen ammattilaisia ja keskustelemme muun muassa hybridi- ja virtuaalitapahtumien hyödyistä ja haasteista, sekä tulevaisuudesta.

Videosarjan ensimmäisessä osassa Game Development World Championship (GDWC) -tapahtuman vetäjänä vuoden 2020 alusta alkaen toiminut Olli Mäntylä kertoo mitä tapahtuma-ala voisi oppia pelimaailmasta ja miten hän näkee hybriditapahtumien kehittyvän tulevaisuudessa.

Etsimme kasvuhakuisia yrityksiä mukaan kokeilemaan ja luomaan uusia hybridi- ja virtuaalitapahtuma ratkaisuja. Haluamme törmäyttää mahdollisimman erilaisia tekijöitä alasta riippumatta, joten lähde mukaan tähän, tai tuleviin kokeiluihin!

Klikkaa tästä hankkeen sivuille: www.haaga-helia.fi/digistilive

Ota yhteyttä
Sirpa
Lassila
yliopettaja
+358 294471570
sirpa.lassila@haaga-helia.fi