Auta meitä kehittämään opetusta ja opiskelua – osallistu Pasilan kampuksella järjestettävään AI-DRIVER! -työpajaan ti 31.10.2023 klo 14–17

Työpajassa opiskelijat saavat äänensä kuuluviin tutkimuksen kautta. Samalla he saavat arvokasta kokemusta paitsi tutkimuksen tekemisestä myös yhteiskehittämisestä työpajan muodossa.

Tekoälyn hyödyntäminen viestinnän opetuksessa – ilmeiden tulkinta ja vaikutusten arviointi iMotions-tekniikalla
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toteuttama AI-DRIVER! -hanke järjestää ti 31.10.2023 klo 14–17 työpajan, jossa keskustelemme tekoälyn tuomista mahdollisuuksista ja rajoituksista. Työpaja järjestetään Pasilan kampuksella luokassa 6213.

Työpajassa kehitämme yhdessä erilaisia tapoja hyödyntää tekoälyä niin opetuksessa kuin oppimisessakin. Osallistumalla opiskelijat saavat äänensä kuuluviin tutkimuksen kautta. Samalla he saavat arvokasta kokemusta paitsi tutkimuksen tekemisestä myös yhteiskehittämisestä työpajan muodossa.

Työpajasta voi ammentaa myös ideoita oman opinnäytetyösi aiheeksi. Tule siis vaikuttamaan!

Työpajassa kerätään aineistoa tutkimusta varten ja se saatetaan videoida. Videot säilytetään Haaga-Helian suojatulla palvelimella ja niihin on pääsy ainoastaan tutkimusta tekevillä henkilöillä. Jokainen osallistuja on siten anonyymi, eikä heitä voida tunnistaa tutkimuksen kautta.

Tapahtuman tiedot

AI-DRIVER! -työpaja järjestetään tiistaina 31.10.2023 klo 14–17 Pasilan kampuksen luokassa 6213. Ilmoittaudu ennakkoon ottamalla yhteyttä Haaga-Helian Eija Kjeliniin (eija.kjelin@haaga-helia.fi) tai Olli Kupiaiseen (olli.kupiainen@haaga-helia.fi).

Mikäli et ole varma osallistumisestasi, niin voit tulla paikalle myös ilmoittamatta.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun AI Driver! -hankkeessa tutkitaan, miten tekoäly muuttaa opetus- ja opiskelutyötä. Tekoälyn nopea kehittyminen vaikuttaa oppimiseen ja opettamiseen, mutta vielä toistaiseksi emme tiedä, miten uusia tekoälysovelluksia sovelletaan ammattikorkeakoulukontekstissa ja miten muutos koetaan.

Tavoitteena on selvittää, miten opettajat ja opiskelijat ymmärtävät tekoälyn suhteessa omaan työhönsä ja opiskeluun, ja miten he aikovat hyödyntää sitä. Haluamme edistää ja helpottaa opettajien ja opiskelijoiden valmiuksia ja samalla kartoittaa erilaisia sovelluksia ja niiden rajoja oppimiseen ja opettamiseen liittyen.

Tutkimusta tehdään niin haastattelujen kuin työpajojenkin avulla.

Hankkeen projektipäällikkönä toimii Katja Wirenius.

Ota yhteyttä
Eija
Kjelin
lehtori
+358 294471194
Eija.Kjelin@haaga-helia.fi
Olli
Kupiainen
lehtori
+358 294471561
Olli.Kupiainen@haaga-helia.fi
Katja
Wirenius
lehtori
+358 294471728
Katja.Wirenius@haaga-helia.fi