Ammatilliset opettajat valmistuivat Helsingissä, Porvoossa ja Turussa

Valmistujaisia Haaga-Helian opettajankoulutuksesta juhlitaan toukokuun ensimmäisellä viikolla. Samalla juhlitaan myös ammatillisten erityisopettajien ja opinto-ohjaajien valmistujaisia.

Turku valmistujaiset AOKK 2022
News article

Body

Tänä vuonna Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulusta valmistui yhteensä 226 opiskelijaa (v. 202122 ryhmissä aloittaneista). Suurin osa opiskelijoista valmistuu ammatilliseksi opettajaksi, mutta tänäkin vuonna myös ammatilisia erityisopettajia ja opinto-ohjaajia valmistui yli kolmekymmentä.

Haaga-Helian ammatillinen opettajankoulutus on painottunut viime vuosina kansainvälisyyteen sekä Suomessa että ulkomailla.  Tämä näkyi myös myös englanninkielisessä opettajankoulutusryhmässä, josta valmistui 17 opiskelijaa. Opiskelijoita oli esimerkiksi Brasiliasta, Intiasta, Yhdysvalloista, Espanjasta ja Ghanasta asti.

Opettajakorkeakoulujen vetovoima on jatkunut jo pitkään valtakunnallisesti. Suosituin koulutus opettajakorkeakouluissa on ammatillinen opettajankoulutus, johon Haaga-Heliassa hakijoita tänä vuonna oli yli tuhat. Haaga-Heliassa opettajaksi voi opiskella joko Helsingissä, Porvoossa ja Turussa.

Artikkelin kuva: Turun opettajankoulutusryhmän valmistujaisjuhlaa vietettiin 4.5.2022. Keskellä kuvassa Haaga-Helian ohjaavat opettajat Henna Heinilä ja Susanna Löf.

Lue lisää ammatillisesta opettajankoulutuksesta

Ota yhteyttä
Jari
Laukia
johtaja
johtaja, Ammatillinen opettajakorkeakoulu
+358 294471710
Jari.Laukia@haaga-helia.fi