AiCan Happy People Oy liittyi Haaga-Helian partnerien joukkoon

AiCan Happy People Oy odottaa Haaga-Helialta tiivistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa.

Sopimuksen allekirjoittaminen, Haaga-Helia ja Ai Can Oy
News article

Body

AiCan Happy People Oy ja Haaga-Helia ovat solmineet partnerisopimuksen 9.12.

— Tulevaisuuden osaaminen ja osaajat ovat Haaga-Helian ja AiCan Happy Peoplen yhteistyön ytimessä, uskoo yrityksen toimitusjohtaja Janne Laukkarinen.

AiCan Happy People työllistää etenkin festivaali- ja ravintola-alan ammattilaisia erilaisiin tapahtumiin pienistä keikoista suuriin konsertteihin asti sekä hotelli- ja ravintolakohteisiin ympäri Suomea. Jyväskylässä pääpaikkaansa pitävä yritys työllistää tällä hetkellä runsaat 1 200 työntekijää ja yhtiön liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa. 

— Kilpailu työvoimasta kiihtyy ja monilla aloilla on huutava työvoimapula. Kun miettii Haaga-Helian tarjoamia koulutuksia, niin siellä on juuri sellaista osaamista, mitä me AiCan Happy Peoplessa haluamme ja tarvitsemme. Hyvät verkostot ovat meille arvokkaita ja siksi haluamme syventää yhteistyötämme Haaga-Helian kanssa, Laukkarinen kuvailee yhteistyön lähtökohtia.

Partnerimanagerina toimii lehtori Taina Pallonen Haaga-Helian Haagan kampukselta.


Kuvassa takana Mika Karonen ja Ari Pulkkinen AiCan Happy Peoplelta, edessä rehtori Teemu Kokko ja AiCan Happy Peoplen toimitusjohtaja Janne Laukkarinen.

Ota yhteyttä
Taina
Pallonen
lehtori
+358 294471167
Taina.Pallonen@haaga-helia.fi