Accountor valittiin Haaga-Helian vuoden 2021 partneriyritykseksi

Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja ja ulkoistuspalveluja tarjoava Accountor valittiin Haaga-Helian vuoden 2021 partneriyritykseksi. Accountoria kiiteltiin erityisesti sen huomattavasta panostuksesta opiskelijayhteistyöhön sekä osallisuudesta partneriyhteistyön kehittämisessä.

Haaga-Helian lehtori Anu Nieminen, yliopetaja Martin Stenberg sekä Accountorin Miisa Kuoppa.
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjesti maanantaina 8. marraskuuta vuosittaisen kutsuvierastilaisuuden lähes sadalle yrityspartnerilleen.

Tilaisuudessa julkistettiin myös vuoden partneriyritys, joksi valittiin talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja ja ulkoistuspalveluja tarjoava Accountor.

Vuoden partnerimanagereiksi valittiin Accountorin kanssa tiivistä yhteistyötä tehneet Haaga-Helian lehtori Anu Nieminen ja yliopettaja Martin Stenberg.

Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Riku Korosuon mukaan Accountorin kanssa tehty yhteistyö on ollut paitsi monipuolista myös erittäin tiivistä.

— Accountorin sitoutuneisuus pitkäjänteiseen ja opiskelijoita hyödyttävään yhteistyöhön sekä sen kehittämiseen paistaa läpi kaikesta heidän toiminnastaan, hän sanoo.

Accountor liittyi Haaga-Helian yrityspartneriohjelmaan vuonna 2020. Partneriaikanaan se on tuottanut Haaga-Helialle 24 virtuaalista tapahtumaa sekä järjestänyt luentoja ammattikorkeakoulun oppitunneille.

Lisäksi se on aktiivisesti tarjonnut harjoittelupaikkoja Haaga-Helian opiskelijoille sekä osallistunut muun muassa ensimmäisen vuoden opiskelijoiden fuksiaistapahtumaan yhtenä rastin vetäjänä.

Vuoden partneriyritys 2021 -palkinnon kampuksella vastaanottanut Accountorin Telemarketing Manager Miisa Kuoppa kertoo olevansa erittäin kiitollinen yrityksen saamasta tunnustuksesta.

—  Haaga-Helia on antanut meidän toteuttaa lukemattomia ideoita opiskelijoiden kanssa. Niistä saamamme opiskelijapalaute kannustaa meitä panostamaan entistäkin kokonaisvaltaisempaan yhteistyöhön, hän sanoo.

Myös Accountorin brändipäällikkö Mari Salmela kertoo olevansa iloinen ja otettu yrityksen saamasta palkinnosta.

—  On suuri ilo saada tämä palkinto! Haluamme jatkaa yhteistä matkaamme sekä työtämme, jotta Accountorista tulisi entistä tunnetumpi ja houkuttelevampi työnantaja opiskelijoille, hän toteaa.

Kuoppa ja Salmela toimivat Accountorin oppilasyhteistyön pääkoordinaattoreina.

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi
Martin
Stenberg
yliopettaja
+358 294471535
Martin.Stenberg@haaga-helia.fi
Anu
Nieminen
lehtori
+358 294471256
Anu.Nieminen@haaga-helia.fi