3AMK:n Tulevaisuudenkestävä bisnes – osaaminen systeemeissä -konferenssin abstraktien palautusaikaa pidennettiin su 31.1. asti

3AMK-ammattikorkeakoulujen järjestämän virtuaalisen Tulevaisuudenkestävä bisnes – osaaminen systeemeissä -konferenssin palautusaikaa abstrakteille pidennettiin sunnuntaihin 31.1.2022 saakka. Jos pöytälaatikkosi pursuaa keskeneräisiä abstrakteja tai blogeja, niin nyt on sopiva hetki kaivaa ne esiin ja puhaltaa pölyt pois.

Happy guy succeeding - 3AMK
Uutinen

Body

3AMK-ammattikorkeakoulujen järjestämän virtuaalisen Tulevaisuudenkestävä bisnes – osaaminen systeemeissä -konferenssin palautusaikaa abstrakteille pidennettiin sunnuntaihin 31.1.2022 asti.

Jos pöytälaatikkosi pursuaa keskeneräisiä abstrakteja tai blogeja, niin nyt on sopiva hetki kaivaa ne esiin ja puhaltaa pölyt pois.

Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia ammattikorkeakoulujen to 28.4.2022 järjestettävässä virtuaalikonferenssissa halutaan tehdä näkyväksi aihepiiriin liittyvää tutkimusta sekä osaamista hanketyössä ja yritysyhteistyössä.

Sopiva kanava näille on esimerkiksi abstraktit, tutkimuspaperit sekä blogikirjoitukset, jotka ovat myös enemmän kuin tervetulleita konferenssiin.

Tilaisuus on kaikille avoin

Tänä vuonna teemoina ovat erityisesti kestävä kasvu, tulevaisuuden toimintaympäristöt ja systeemiälykkyys.

Tilaisuutemme on kaikille avoin, joten on aivan turhaa ujostella abstraktien lähettämistä. Tutkijoiden ja opettajien lisäksi myös johtajat, esihenkilöt, yrittäjät, opiskelijat ja niin edelleen ovat tervetulleita.

Tulevaisuudenkestävä bisnes – osaaminen systeemeissä -virtuaalikonferenssissa pääset oppimaan, keskustelemaan, verkostoitumaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Samalla pääset ideoimaan mahdollisia uusia projekteja yhdessä ammattikorkeakoulujen kanssa ja tuomaan omia ajatuksiasi esiin.

Tilaisuus toteutetaan osin suomeksi ja osin englanniksi.

Linkki abstraktien, blogien ja tutkimuspapereiden lähettämiseen löytyy sivuilta: 

https://www.3amk.fi/3uas-2022-2/

Ota yhteyttä
Tiina
Brandt
yliopettaja
+358503058358
Tiina.Brandt@haaga-helia.fi