3AMK:n nonstop-polku kesäopintona?

Vieläkö mietit, mitä tekemistä keksisit kesäksi? Tiesitkö, että 3AMK:n kauppa- ja yrittäjyyspolun (15 op) voi suorittaa myös kesällä!

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Nonstop-polku antaa hyvät valmiudet toimia kauppiaana ja yrittäjänä, ja opit paljon hyödyllistä tietoa oman yrityksen ja myymälän pyörittämisestä. K-ryhmä palkitsee kaikki polun suorittaneet 200 euron suuruisella stipendillä.

Kauppa- ja yrittäjyyspolku koostuu kolmesta 5 op:n laajuisesta osasta, eli yhteensä polku on 15 op:n laajuinen. Polun osuudet ovat 1) kaupan toimintaympäristö ja kilpailukeinot, 2) osaston henkilöstön ja myynnin johtaminen sekä 3) tunnusluvut ja johtaminen. Voit myös suorittaa osuuksista osan kesällä ja jatkaa muita syksyllä, jos kokonaisuus on kesällä suoritettavaksi liian suuri.

Ilmoittaudu polulle 5.6. mennessä, jotta ehdit saamaan tunnukset oppimisalustalle ennen henkilöstön kesälomia! Myöhemmin ilmoittautuneet saavat tunnuksensa syksyllä uuden lukukauden alettua. Opettajat arvioivat tehtävät ja suoritukset elo- ja syyskuun aikana töihin palattuaan, mutta jos suoritat yhden tai useamman osuuden 31.7. mennessä, kirjataan se kesän aikana suoritetuksi (esimerkiksi Kelan opintotukea ajatellen).

Muistathan myös, että 3AMK:n syksyn opintoihin ilmoittautuminen on auki vielä 5.6. asti. Varmista paikkasi opinnoissa nyt, sillä opiskelijat hyväksytään niihin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa 3AMK.fi