Webinaari: Miten uusi teknologia haastaa opetusta?

Tyttö, jolla on virtuaalilasit päässä
17
huhti
Webinaari
-

Tule mukaan PedaXR-hankkeen viimeiseen webinaariin 17.4.2023 klo 13 - 15.

Webinaarissa pohditaan: Miten uusi teknologia haastaa opetusta?

Puheenvuoroissa esitellään metaversumia ja sen pedagogisia hyötyjä oppimisympäristönä, pohditaan myös XR-pedagogiikan haasteita ja esitellään käytännönläheinen esimerkki case oppisisältöjen tekemisestä XR-teknologiaa hyödyntäen.

Ohjelma ja puhujat:

  • Mikä on metaversumi? - Santeri Saarinen, Metropolia
     
  • Metaversumi oppimisympäristönä - pedagogiset hyödyt ja uudet mahdollisuudet - Jussi Kajala, 3DBear Oy
     
  • XR-pedagogiikkaa luokkahuoneeseen – opettaja kuutamolla ja teknologia takkuilee - Tiina Laakso, Turun ammattikorkeakoulu
     
  • Kokemuksia leikkaushoitotyön opetussisällön tuottamisesta HoloLenseille - Kyösti Koskela ja Taina Romppanen KAMK

Webinaari on suunnattu erityisesti opetushenkilökunnalle ja kouluttajille, niin opetusalalla kuin yrityksissä, jotka haluavat pysyä ajan tasalla XR-teknologian tarjoamista mahdollisuuksista erityisesti opetuksen ja koulutuksen näkökulmasta. Tapahtuma järjestetään osana PedaXR-hanketta.

Saat webinaarin osallistumislinkin ilmoittautumisen vahvistusviestin yhteydessä.
Ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä!

Ilmoittaudu tästä

PedaXR-hanke kokoaa ja mallintaa XR-teknologiaa (extended reality) hyödyntävät oppilaitokset ja yritykset tekemään jatkuvaa TKI-yhteistyötä pedagogiikkaa, oppimateriaaleja ja koulutusta kehittämällä. Hankkeessa lisätään korkeakoulujen henkilöstön ja yritysten tietotaitoja XR:n mahdollisuuksista opetus- ja koulutuskäytössä sekä kehitetään XR-pilottisisältöjä. Hankkeen toteuttajina ovat Haaga-Helian, Kajaanin, Metropolian ja Turun ammattikorkeakoulut. Rahoittaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö.