Työpajailta: Digimarkkinointi, yrityksen strategia ja palvelumuotoilu

DigiTikkaat
14
helmi
Muu tapahtuma
-

Tule mukaan käytännönläheiseen työpajailtaan, jossa saat asiantuntijoilta neuvoja ja sparrausta yrityksesi kehittämiseksi ja nosta digitaalinen liiketoimintasi uudelle tasolle.

Voit valita kolmesta teemasta sinulle ja yrityksellesi tarpeellisimman ja saada asiantuntijoilta sparrausta liiketoimintasi kehittämiseksi.

  • Digimarkkinointi: Työpajassa pureudutaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi.
  • Yrityksen strategia: Työpajassa pääset pohtimaan strategisia valintoja oman yrityksesi osalta. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja liiketoimintasi kehittämiseksi ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.
  • Palvelumuotoilu: Työpajassa pääset tekemään profilointia ja kuvaamaan asiakkaasi palvelupolkua kriittisiä kontaktipisteitä hyödyntäen. Mukana on asiantuntijoita sparraamassa ja antamassa henkilökohtaista neuvontaa.

Aika: tiistai 14.2.2023 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan 7.12. alkaen!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.