Tekoäly ja palvelumuotoilu - miten asiakasymmärrystä voidaan rikastaa tekoälyllä

AI-TIE -tekoälykiihdyttämö on suunnattu terveysteknologia-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen pk-yrityksille.
19
touko
Webinaari
-

Tekoäly töissä -sarjan kevään toisessa webinaarissa pureudutaan tapoihin, joilla tekoäly voi tukea asiakaskeskeisten palvelujen kehittämistä. Tilaisuuden alustajana on Juha Kronqvist Hellonista (https://hellon.com) a Piritta Winqvist LINK Design and Development Oystä (https://linkdesign.fi/).

Juha Kronqvist puhuu tilaisuudessa otsikolla ”Keinoäly muotoilijoiden palveluksessa”. Alustuksessaan hän tuo esiin, miten keinoäly mahdollistaa uuden sukupolven suunnittelijoiden työtä, saa aikaan vaikuttavampia asiakaskokemuksia sekä mahdollistaa ajan käytön niihin asioihin, joissa ihmiset ovat parhaimmillaan.

Piritta Winqvist osallistui LINK Designin mukana AI-TIE-hankkeen puhtaan teollisuuden tekoälykiihdyttämöön yhtenä tavoitteenaan tutkia, miten kytkeä muotoilua paremmin tekoälyn kehittämiseen. Piritta puhuu tilaisuudessa otsikolla ”Ihmiskeskeisen suunnittelun merkitys tekoälyprojektissa”, jossa hän puhuu muotoilun roolista teollisuuden B2B-liiketoiminnan kehittämisessä. 
 

Osallistu webinaariin, ilmoittaudu 17.5. mennessä! Tilaisuus on maksuton.

  • Aika: To 19.5.2022 klo 9:00 - 10:30
  • Paikka: Zoom
  • Puhujat: Juha Kronqvist, pääsuunnittelija, Hellon Oy, Piritta Winqvist, LINK Design and Development Oy

Ilmoittaudu mukaan

Juha Kronqvist toimii pääsuunnittelijana Hellonissa, yhdessä Suomen menestyneimmistä palvelumuotoilutoimistoista. Juhalla on taustaa sekä tutkimusmaailman että konsultoinnin parista ja hän kehittää Hellonissa uusia keinoja parantaa muotoilun vaikuttavuutta. Yksi näistä on tekoälyn hyödyntäminen.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/juhak/ 
Yhteydenotot: juha.kronqvist@hellon.com 
 
Piritta Winqvist, Johtaja, UX ja palvelumuotoilu, LINK Design and Development Oy  
 
Piritta Winqvist toimii LINK Designissa, jossa hän vastaa asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun liiketoiminnasta. Pirittalla on 20-vuotinen kokemus konsulttina eri toimialoilta ihmiskeskeisen kehittämisen parissa niin strategisella kuin käytännön tasolla. LINK Design kehittää muotoilua ja teknologiaa yhdistävissä hankkeissa asiakkaita palvelevia tuotteita, palveluita ja digitaalisia ratkaisuja. 
 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/piritta-winqvist-509b363/ 

 

Tekoäly töissä on yrityksille suunnattu webinaarisarja, jossa rakennetaan ymmärrystä tekoälyn mahdollisuuksista liiketoiminnan digitalisoinnissa, toiminnan digitalisoinnin sujuvasta käyttöönotosta, tekoälyyn ja dataan liittyvästä sääntelystä, teknologiamurroksen johtamiseen. Lisäksi luomme oivalluksia vuorovaikutteisen yhteiskehittämisen avulla jakamalla ideoita ja sparraamalla yrittäjäkollegoita.

Osallistumalla vähintään kahteen Tekoäly töissä -sarjan webinaariin saat halutessasi todistuksen osallistumisestasi.

Lue lisää webinaarisarjasta ja hankkeesta sen takana

Tutustu sarjan muihin webinaareihin

Webinaari
2
kesä
Investointitrendit: tekoäly Health & Med Tech -ala...
Webinaari
6
loka
Tekoäly markkinoinnin ja myynnin tukena
Webinaari
10
marras
Luovuus yhteiskehittämisessä, luottamus ja sitout...
Webinaari
8
joulu
Datastrategiasta käytännön tekoälyratkaisuihin