Pasila ennen, nyt ja tulevaisuudessa -näyttely Triplassa

Pasila ennen, nyt ja tulevaisuudessa -näyttelytila Mall of Triplassa.
1
huhti
Muu tapahtuma
-

PasilaHUB-hanke on tuottanut Pasila ennen, nyt ja tulevaisuudessa -näyttelyn Mall of Tripla -kauppakeskukseen.

Näyttelyn avajaisia vietettiin 1.4.2022. Näyttely on nyt avoinna kaikille ja voit käydä tutustumassa siihen Triplan aukioloaikoina 31.5.2022 saakka.

Löydät näyttelyn Triplan 3. kerroksesta, liiketilasta nro 3008 Telian ja JD Sportsin myymälöiden välistä, Pentikin ja Iittalan myymälöitä vastapäätä.

Pasila ennen, nyt ja tulevaisuudessa –näyttely on osa Haaga-Helian ammattikorkeakoulun koordinoimaa PasilaHUB- projektia.

Näyttelyn sisältö on syntynyt ylemmän ammattikorkeakoulun opiskelijoille annetun toimeksiannon kautta, jossa teemoina ovat olleet tulevaisuuden tutkimus ja ennakointi, toimintaympäristöanalyysimenetelmät sekä skenaariohankkeen suunnittelu ja toteuttaminen. Pasilan eri alueista on valmistunut historiaan, nykypäivään ja tulevaisuuteen katsovaa aineistoa, jota on tuotu näyttelyyn esille.

Samalla näyttelyssä viestitään Pasila Podcastista, jota tuottavat Haaga-Helian journalismin opiskelijat Jenni Könttä ja Viivi Koski

PasilaHUB-hanketta rahoittaa Helsingin innovaatiorahasto sekä Helsingin seudun kauppakamari. Kolmevuotisessa hankkeessa tavoitteena on yhteistyöllä kehittää Pasilasta urbaani ja elämyksellinen kaupunkikeskus. Hankkeessa kehitettään ja kokeillaan uusia yrityslähtöisiä konsepteja, ja vahvistetaan Pasilan alueen vetovoimaa Helsingin uutena sydämenä.