MediaGuru tuo kotimaisen osaamisen tähän päivään – tule kuulemaan lisää mediainvestointien sertifikaateista 12.2.2024 järjestettävään tiedotustilaisuuteen

MediaGurun logo taustakuvaa vasten
12
helmi
Muu tapahtuma
-

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toteuttama MediaGuru kutsuu sinut lämpimästi tervetulleeksi 12.2.2024 klo 09–10 MS Teamsissä järjestettävään tiedotustilaisuuteen, jossa se esittelee kattavan tarvekartoituksen kautta luodun strategiansa markkinointitoimialan parissa työskentelevien henkilöiden työurien pidentämiseksi ja työhön sijoittumisen parantamiseksi.

MediaGuru rakentaa Suomeen kotimaisen ja täysin riippumattoman sertifiointijärjestelmän, jonka avulla voidaan osoittaa mediainvestointien suunnitteluun ja ostamiseen liittyvä osaaminen. Samassa yhteydessä se luo eri mediaryhmiä koskevia koulutusmoduuleita, jotka vastaavat alan tuoreinta tietotaitoa ja parasta pedagogista osaamista.

Omavalintaisia koulutusmoduuleja ovat muun muassa liikkuva kuva, ääni ja radio, uutis- ja aikakausmedia, ulkomainonta ja DOOH, digimedia ja -kanavat sekä kokonaisvaltainen mediasuunnittelu, jossa huomioidaan myös markkinointitoimialan vastuullisuus ja eettisyys.

Koulutusmoduulien ja sertifikaattien lähtökohtana on avoimuus ja objektiivisuus, joita vaalitaan koko prosessin ajan. MediaGuru ei suosi yhtä mediaryhmää toisten ylitse, vaan se huomioi jokaisen hyödyt ja haitat, jotta sertifikaattien suorittajilla olisi kattava kuva mediaryhmistä tai mediainvestointeihin liittyvän suunnittelun kokonaisuudesta.

MediaGurun yhteistyökumppaneina toimivat Suomen suurimpien mediaryhmien liitot: Screenforce Finland, RadioMedia, Outdoor Finland, MediaAudit Finland sekä Aikakausmedia. MediaGurun rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu sekä Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Tilaisuudessa ääneen pääsevät niin MediaGurun työryhmän jäsenet kuin liittojen edustajatkin. Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta: 

Tilaisuuden aika ja paikka

Paikka: Microsoft Teams

Aika: 12.2.2024 klo 09–10

Ilmoittautuminen: MediaGurun tiedotustilaisuus (lyyti.fi)

 

Ota yhteyttä
Petteri
Saloranta
projektipäällikkö
+358 294471320
petteri.saloranta@haaga-helia.fi
Tarja
Autio
Kehityspäällikkö
+358 294471120
tarja.autio@haaga-helia.fi
Sari
Haavisto
opettaja
+358294471310
sari.haavisto@haaga-helia.fi