Master-opiskelijoiden orientointi-illat

Kuvituskuva
15
elo
Orientointipäivä

Orientointi opiskeluun ja opintoihin järjestetään kahtena arki-iltana ennen opetuksen alkua. Ensimmäinen ilta tiistaina 15.8. on kaikille uusille Master-opiskelijoille yhteinen. Jälkimmäinen ilta keskiviikkona 16.8. tai torstaina 17.8. pidetään suuntautumisten ryhmissä. Osallistuminen molempiin iltoihin on pakollista. Mikäli kuitenkin olet estynyt osallistumasta, lähetä viesti osoitteeseen master(at)haaga-helia.fi. Huom! Nämä orientointi-illat eivät koske Vierumäen Master-opiskelijoita.

Tiistai 15.8. klo 17.00-19.00

Kaikkien uusien Master-opiskelijoiden yhteinen orientointi järjestetään verkkotapaamisena Zoomissa, johon saat linkin 11.8. sähköpostitse. Tapaamista varten tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja laitteen, jolla liityt tapaamiseen (puhelin, tabletti tai tietokone). Illan aikana saat tietoa opintojen suunnittelusta ja käytännöistä. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa myöhemmin orientointialustalla.

Keskiviikko 16.8. klo 17.00-19.00

Strategiatyö organisaatioissa -opiskelijoiden orientointi järjestetään verkossa. Illan aikana saat lisätietoa koulutuksesta ja suuntautumisesta sekä tapaat muut STROM-opiskelijat.

Torstai 17.8. klo 15.00-19.30

Uusien Master-opiskelijoiden vapaaehtoinen IT-orientointi sekä opinto-ohjaajien pop up –ohjausklinikka järjestetään Pasilan kampuksella klo 15.00-17.00. Suosittelemme osallistumaan IT-orientointiin ja pop up –ohjausklinikkaan, jos Haaga-Helian järjestelmät eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja tai jos sinulla on kysyttävää Master-opintojen sisällöstä. Orientointi-ilta jatkuu klo 17.00 Master-ryhmän henkilökunnan esittäytymisellä, minkä jälkeen siirrytään suuntautumisten ryhmiin. Orientointi-ilta päättyy viimeistään klo 19.30.

Torstain orientointeihin ei ole mahdollista osallistua etänä, eikä niitä tallenneta. Tarkempaa tietoa tilaisuuksista lähetetään sähköpostitse elokuun alussa.