Kinesis Innovaatiowebinaari

Kinesis -logo
18
elo
Webinaari
-

Kinesis Innovaatio-ohjelma päättyy webinaariin 18.8. Haaga-Helia StartUp Schoolin järjestämässä webinaarissa pääpuhujana esiintyy muun muassa Forbesissa ja Food Navigatorissa esillä ollut vaihtoehtoisen proteiinialan vaikuttaja Maija Itkonen, Onego Bion toimitusjohtaja ja perustaja.

Nopeasti kehittyvässä maailmassa ajan tasalla pysyminen ei ole enää vain vaihtoehto, vaan välttämättömyys.

Kinesis innovaatio-ohjelma on auttanut yrityksiä liike- ja innovaatiotoiminnan kehittämisessä. Innovaatiotoiminta ei synny annettuna ylhäältä päin vaan toimintatapoja muuttamalla. Kinesiksessä on pyritty muokkaamaan yritysten arjen toimintaa ja jakamaan simppeleitä työkaluja innovaatiotoiminnan kiihdyttämiseen.

Tämä ainutlaatuinen webinaari on suunniteltu antamaan yrittäjille, johtajille ja kehittäjille näkemyksiä ja työkaluja, joiden avulla he voivat edistää innovaatioita omalla toimialallaan.  

Toimit sitten start-up-yrityksessä, joka etsii läpimurtoa, tai vakiintuneessa organisaatiossa, joka haluaa tuoda uusia ideoita liiketoimintamalliinsa, webinaari tarjoaa käytännönläheisiä ja toimivia näkemyksiä innovaatiotoimintaan. 

Kinesis-webinaarin sisältö: 

Innovaatiotoiminnan asiantuntijana Maija Itkonen, CEO & Co-Founder of Onego Bio 
Maija on teollinen muotoilija, innovaattori ja yksi vaihtoehtoisen proteiinialan vaikuttajista. Hänellä on intohimo suunnitteluun ja uusiin innovaatioihin, joilla on minimaalinen vaikutus ympäristöön. Yrittäjänä Maija on ollut esillä muun muassa Forbesissa, Food Navigatorissa, Food Technologyssä ja Fast Companyssa. 

Työkaluja ja vinkkejä 
Saat käytännönläheisiä työkaluja, jotka auttavat sinua toteuttamaan ideasi, olivatpa ne kuinka suuria tai pieniä tahansa. 

Osallistu keskusteluun  
Jaa ajatuksesi, kysy kysymyksiä tai kuuntele vain. Olemme täällä oppiaksemme yhdessä. 

Ota yhteyttä
Teijo
Javanainen
projektipäällikkö
+358 294471485
teijo.javanainen@haaga-helia.fi