Kinesis Hackathon 25.-26.1.

Kinesis
25
tammi
Opiskelijatapahtuma
-

Tervetuloa mukaan Helsinki Think Companyn fasilitoimaan hackathoniin kehittämään seitsemän suomalaisyrityksen liiketoimintaa!

25.-26. tammikuuta järjestettävässä Kinesis Hackathonissa paneudutaan kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin teemaan.

Työhyvinvointi on elintärkeää niin yksilön, yrityksen kuin yhteiskunnan näkökulmasta. Työssä pahoinvointi vie suomalaisilta yrityksiltä vuosittain 25 miljardia euroa (Firstbeat).


Työn merkityksellisyyden ja sen imun, arvostuksen, motivoivan johtamisen ja työilmapiirin rooli ovat hyvinvoinnin kannalta merkittäviä. Hyvinvoiva työntekijä näkee myös myös uusia kehitysmahdollisuuksia. Stressi, kiire ja epävarmuus puolestaan syövät jaksamista ja sairastuttavat työntekijöitä.

Maailma ja työelämä muuttuvat kiihtyvällä tahdilla, ja esimerkiksi etätyöskentely on tuonut mukanaan niin kipukohtansa kuin mahdollisuutensa. Mitä työhyvinvoinnin haasteita sinä haluat ratkaista?

Zoomissa järjestettävän verkkotapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen eri aloilla toimivien yritysten edustajia sekä opiskelijoita. Kahden päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus kerätä huippufasilitoijien avustamana uusia ideoita ja avauksia vastuullisten liiketoimintamallien suuntaan.

Näitä ideoita Kinesis-ohjelmaan osallistuvat yritykset voivat kasvattaa jatkossa uudistuvan liiketoimintansa kulmakiviksi. Tavoitteemme on kunnianhimoinen - kehitetään yhdessä 100 jatkokehityskelpoista ideaa!

Ensimmäinen tapahtumapäivä alkaa kello 9 ja päättyy 15:30. Aamupäivän jälkeen pidetään tunnin mittainen lounastauko. 

Toinen päivä alkaa kello 9 ja päättyy kello 12.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.1 kello 16.

Ilmoittaudu mukaan!

Hackathon on osa Haaga-Helian Kinesis-innovaatio-ohjelmaa, joka on Hämeen ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittama. Ohjelmassa osallistuvien yritysten johto ja henkilöstö tunnistavat yhteiskunnan muutoksesta syntyviä liiketoimintamahdollisuuksia.

Ota yhteyttä
Mikko
Järvinen
projektipäällikkö
+358 294471100
Mikko.Jarvinen@haaga-helia.fi