Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön

Kuvituskuva
20
tammi
Webinaari
-

Haaga-Helian Hungry for Finland -hanke kutsuu ruokamatkailusta kiinnostuneet koolle torstaina 20.1.2022 klo 9-12 Hungry for Finland – Eväitä yhteistyöhön -tilaisuuteen.

Webinaarissa ääneen pääsevät ruoka- ja matkailualan ammattilaiset.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittauduthan viimeistään 18.1.2022.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä

Ohjelma
9.00 - 09.15 Tervetuloa – miksi olemme täällä, Kristian Sievers
9.15 - 10.00 The Future of the Food Tourism, Erik Wolf, World Food Travel Association
10.00 - 10.20 Eväitä ruokamatkailustrategiasta 2020-2028, Hungry for Finland, Kristiina Havas, projektipäällikkö, Haaga-Helia amk
10.20 - 10.40 Ruoka vastuullisuuden viestittäjänä – työkaluja ruokamatkailun vastuullisuuteen, Terhi Hook, kehittämispäällikkö, Visit Finland, Business Finland Oy
10.40 - 11.30 Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen! Millä teoilla visio saavutetaan: Hungry for Finland – Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua vastuullisesti
·    Dani Hänninen, keittiömestari, yrittäjä
·    Jukka-Pekka Tolvanen, yritysluotsi, Helsingin kaupunki
·    Maisa Häkkinen, matkailujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
·    Leena Pölkki, projektipäällikkö, Jyväskylän amk
·    Kristiina Hietasaari, johtaja, Visit Finland, Business Finland Oy
11.30 - 11.50 Hungry for Finland verkostossa yhdessä tekoja, Kristian Sievers
11.50 - 12.00 Loppusanat