GDPR yrittäjälle – mitä sinun ainakin tulee tietää tietosuojasta

DigiTikkaat
13
huhti
Muu tapahtuma
-

Lähes kaikki yritykset käsittelevät toiminnassaan henkilötietoja. Mitä yrittäjän tulee tietää tietosuojasta ja yksityisyyden suojasta? Mikä on ”henkilötieto”, ja miten se yritykseeni liittyy?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen työpajassa Haaga-Helian juridiikan lehtori Pia Jääskeläinen tutustuttaa sinut tietosuoja-asetuksen keskeisiin teemoihin. Työpajassa perehdytään yhdessä mm. siihen, mitkä ovat keskeiset henkilötiedon käsittelyn perusteet ja periaatteet.

Työpajassa annetaan eväitä perusasioiden käsittelyyn ja ymmärtämiseen, minkä lisäksi annetaan vinkkejä siitä, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota ja mistä saat lisätietoja ja apua tietosuoja-asioissa.

Työpajassa ei anneta juridista neuvontaa yksittäisiin asioihin, vaan kiinnitetään huomiota siihen, mitkä ovat yrittäjän yleiset velvollisuudet tietosuoja-asioissa yrityksen sisäisissä suhteissa ja suhteissa kolmansiin osapuoliin.

Aika: torstai 13.4.2023 klo 14-16

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.