Duuniin.net-rekrytointitapahtuma 2023 avaa ovet työelämään!

kuvituskuva
1
helmi
Messut
-

Duuniin.net on Haaga-Helian suurin rekrytointitapahtuma opiskelijoille työllistymisen tueksi.

Etsitkö kesätyö- tai harjoittelupaikkaa? Tai ehkä olet opintojesi loppuvaiheessa ja etsit työrintamalla jo jotain pysyvämpää?

Tule mukaan vuoden siisteimpään rekrytointitapahtumaan ja pamauta urasi nousuun!

Haaga-Helian Pasilan kampuksella järjestetään ke 1.2. klo 10-15 vuotuinen Duuniin.net-rekrytointitapahtuma, jonka tavoitteena on luoda kontakteja opiskelijoiden, työnantajien ja Haaga-Helian välille.

Tapahtumassa pääset muun muassa tutustumaan yrityksiin ja niiden rekrytarpeisiin. Kuka tietää, ehkä tulet löytämään tulevaisuuden työpaikkasi joko kesäksi tai pidemmäksikin aikaa?

Voit myös osallistua järjestämäämme CV-työpajaan sekä napata itsestäsi uuden päräyttävän kuvan LinkedIniä varten Pepe Åhmanin kampaajien ja ammattilaiskuvaajien avustuksella.

Tämän lisäksi tänä vuonna järjestetään inspiroivia puheenvuoroja työnhausta ja työelämässä onnistumisesta Pasilan kampuksen auditoriossa. Tapahtuma tarjoaa myös oheistoimintaa: arvontoja, pelejä ja haalarimerkkejä.  

Tapahtuma on suunnattu opintojensa eri vaiheissa oleville ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista työpaikoista, kuten työharjoitteluista, osa-aika- ja kokopäivätöistä sekä opinnäytetyön toimeksiannoista.

Toivottavasti näemme sinut tapahtumassa!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan JobTeaserissa

Mukana muun muassa: