DigiTikkaat-webinaari: Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassa

DigiTikkaat
6
loka
Webinaari
-

Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Mitkä keskeiset asiat takaavat tietoturvan ja tietosuojan yrittäjän arjessa?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa 6.10.2022 klo 14-16 Haaga-Helian ohjelmistokehityksen lehtori Lari Iso-Anttila käy läpi yrityksen tiedonturvaamisen tarpeita, sekä riskienhallinnan merkitystä tietoturva-asioissa.

Webinaarissa käydään läpi myös yrittäjän tietoturvaan liittyviä käytäntöjä, toimintatapoja ja -malleja, lainsäädäntöä ja asetuksia käytännönläheisesti. Mitä tietoturva on, miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä? Miten tunnistaa yritykseen kohdistuvia tietoturvariskejä ja miten niiltä voidaan suojautua?

Webinaarin jälkeen toteutettavissa työpajoissa 11.10. ja 13.10. pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Työpajat ovat samansisältöisiä.

Aika: torstai 6.10.2022 klo 14-15.20

Paikka: online-webinaari

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy webinaaripäivänä. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutuksen Howspace-alustalle. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 1.8. alkaen!

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.