DigiTikkaat-webinaari: Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjälle

DigiTikkaat
8
marras
Webinaari
-

Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset digitaalisen myynnin mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi?

Vuosi vuodelta isompi osa kaikesta kaupankäynnistä tapahtuu digitaalisissa kanavissa. Kuluttajina olemme ehtineet tottua siihen, että ostoksia voi tehdä vaikka sohvalla makoillen, ja tuotteetkin saa melko pienin lisäkustannuksin tilattua kotiovelle saakka. Ennen ostamista asiakkaat etsivät yhä enemmän tietoa itsenäisesti, välttelevät keskusteluja myyjien kanssa sekä odottavat ostamisen olevan helppoa ja nopeaa.

  • Miten yrittäjän tulisi reagoida näihin muutoksiin ja verkkokaupan trendeihin?
  • Mihin suuntaan verkkokauppa on kehittymässä?
  • Mitä verkkokaupan kehittäminen vaatii ja miten liiketoimintaa tulisi mitata?
  • Miten digitalisoin oman liiketoimintaideani? Mitä se vaatii ja mistä aloittaa?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa tiistaina 8.11. klo 14-15.30 Haaga-Helian myynnin ja digitaalisen liiketoiminnan opettaja Juhana Isohanni puhuu siitä, miten digitaalisuus luo uusia myynnin mahdollisuuksia ja kanavia yrityksen kasvuun.

Webinaarin jälkeen toteutettavissa online-työpajoissa 15.11. ja 16.11. pääset pohtimaan digitaalisen myynnin ja verkkoliiketoiminnan vaikutuksia omaan liiketoimintaasi. Työpajat ovat samansisältöisiä.

Aika: tiistai 8.11.2022 klo 14-15.30

Paikka: online-webinaari

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy webinaaripäivänä. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutuksen Howspace-alustalle. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 1.8. alkaen!

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.