DigiTikkaat-webinaari: Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen

DigiTikkaat
8
joulu
Webinaari
-

Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

Freelancerina, kevytyrittäjänä tai itsensä työllistäjänä toimiminen vaatii hyvän verkoston luomista. Digitaalisen markkinoinnin keinoilla ja työkaluilla voit vahvistaa ja laajentaa omaa verkostoa.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa 8.12.2022 klo 14-16 Haaga-Helian markkinoinnin lehtori Sari Haavisto luo katsauksen digitaaliseen markkinoinnin nykytilaan ja raottaa hieman tulevaisuuttakin. Käsittelemme myös sosiaalisen median kanavien merkitystä ja ratkaisuja yrittäjän näkökulmasta, näin varmistamme sen, että digitaalinen markkinointitietämyksesi vahvistuu.

Kyvykkyytesi toimia digitaalisessa ympäristössä lujittuu webinaarin jälkeisissä työpajoissa 13. ja 15.12.2022. Niissä pureudutaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi. Työpajat ovat samansisältöisiä.

Aika: torstai 8.12.2022 klo 14-15.20

Paikka: online-webinaari

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy webinaaripäivänä. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutuksen Howspace-alustalle. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 1.8. alkaen!

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.