DigiTikkaat-työpaja 2: Digitaalisen myynnin ja verkkokaupan mahdollisuudet yrittäjälle

DigiTikkaat
16
marras
Muu tapahtuma
-

Miten tunnistaa oman yrityksen kannalta keskeiset digitaalisen myynnin mahdollisuudet ja mitä verkkokauppa antaisi? Tule kehittämään digitaalista myyntiäsi ohjattuun online-työpajaan.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen työpajassa pääset pohtimaan  digitaalisen myynnin ja verkkoliiketoiminnan vaikutuksia omaan liiketoimintaasi. Osallistumalla työpajaan kasvatat ymmärrystäsi verkkokauppa liiketoiminnan eri osa-alueista sekä liiketoimintamalleista. Pääset myös kehittämään omaa digitaalista liiketoimintamalliasi, miltä se voisi näyttää tai miten se voisi toimia? Asiantuntijoina toimivat Haaga-Helian omat asiantuntijat, sekä Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintran yrityskehittäjät.

Työpaja järjestetään Zoomin välityksellä. Suosittelemme osallistumaan myös ennen työpajaa 8.11. klo 14-15.30  järjestettävään webinaariin, jotta pääset perehtymään aiheeseen jo ennen työpajaa.

Samansisältöinen työpaja järjestetään myös 15.11.2022.

Aika: keskiviikko 16.11.2022 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittautuminen päättyy työpajapäivän aamuna. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.