DigiTikkaat-työpaja 2: Digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen

DigiTikkaat
15
joulu
Muu tapahtuma
-

Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Tule mukaan käytännönläheiseen online-työpajaan pohtimaan, miten tunnista sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja millä digitaalisen markkinoinnin keinoilla ja työkaluilla voit vahvistaa ja laajentaa omaa verkostoasi.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen työpajassa pääset pureutumaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi. Asiantuntijoina toimivat Haaga-Helian omat asiantuntijat, sekä Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintran yrityskehittäjät.

Työpaja järjestetään Zoomin välityksellä. Suosittelemme osallistumaan myös ennen työpajaa 8.12. klo 14-15.30  järjestettävään webinaariin, jotta pääset perehtymään aiheeseen jo ennen työpajaa.

Samansisältöinen työpaja järjestetään myös 13.12.2022.

Aika: torstai 15.12.2022 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittautuminen päättyy työpajapäivän aamuna. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.