DigiTikkaat-työpaja 1: Tietoturva ja tietosuoja yrityksen toiminnassa

DigiTikkaat
11
loka
Muu tapahtuma
-

Mitkä keskeiset asiat takaavat tietoturvan ja tietosuojan yrittäjän arjessa? Tule kehittämään yrityksesi tietoturvaa ohjattuun online-työpajaan.

Digitaalisuus luo mahdollisuuksia mutta myös velvollisuuksia. Miksi minulla on salattavaa ja mitä minun pitää tietää tietoturvasta yrittäjänä? Miten tunnistaa yritykseen kohdistuvia tietoturvariskejä ja miten niiltä voidaan suojautua?

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen työpajassa pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Asiantuntijoina toimivat Haaga-Helian omat asiantuntijat, sekä Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö Posintran yrityskehittäjät.

Työpaja järjestetään Zoomin välityksellä. Suosittelemme osallistumaan myös ennen työpajaa 6.10. klo 14-15.30  järjestettävään webinaariin, jotta pääset perehtymään aiheeseen jo ennen työpajaa.

Aika: tiistai 11.10.2022 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy työpajapäivän aamuna. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 1.8. alkaen!

DigiTikkaat-webinaarisarja on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella.

DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.