Digi+Hiiletön-hankkeen webinaari: Digitalisoinnin vaiheet, menetelmät ja kokemukset

Sormi osoittaa kuvaa
6
maalis
Webinaari
-

Tervetuloa Digi+Hiiletön-hankkeen maaliskuun webinaariin 6.3. klo 9:30-11 kuulemaan ja keskustelemaan pk-yrityksen kehittämisen läpivientiin liittyvistä teemoista.

Ohjelma:

Miten edetä toiminnan digitalisoinnissa: täydellinen etukäteissuunnittelu, päämäärätön kokeilu vai jotain siltä väliltä?
yliopettaja Altti Lagstedt, myynnin kehittäminen ja digitalisaatio tutkimusalue, Haaga-Helia

  • Tarkoitus herätellä ajatuksia, jotta kehittäminen menee pk-yrityksen tilanteen ja edun mukaisesti
  • Ratkaisuna esitellään tapoja, joilla pk-yritys voi arvioida omaa kehittämistilannettaan ja löytää kuhunkin tilanteeseen yritykselle paras tapa edetä

Case: Hiihtokeskus Iso-Syöte & KIDE Hotel by Iso-Syöte
Markkinointipäällikkö Veinalotta Terentjeff

  • Case-esimerkki käytännön projektista, sen lähtökohtaisista tavoitteista, suunnittelun määrästä, menetelmistä, toteutuksesta ja tehdyistä korjauksista. 
  • Miten päästiin maaliin ja mitä ehkä olisi voinut tehdä toisin?

Tapahtumassa on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan 4.3. mennessä 

Webinaari on suunnattu matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan pk-yrityksille ja kaikille yrityksen kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille. Se järjestetään osana Haaga-Helian ja Turku AMK:n Digi+Hiiletön-hanketta, jossa tarjotaan tukea MaRaTa-alan pk-yritysten omien kehittämisprojektien käynnistämiseksi ja toteuttamiseksi sekä laajempaa näkemystä erilaisista vihreän siirtymän ja digitalisaation tarjoamista ratkaisumalleista. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.