AMK-kampuspäivä 2024

Kuvituskuva: opiskelijat Haaga
14
marras
Messut
-

Tutustu viiteen ammattikorkeakouluun yhden päivän aikana! Haaga-Helian koulutuksiin pääset tutustumaan Pasilan ja Haagan kampuksilla 14.11.2024.

Pohditko tulevaisuuden opiskelupaikkaa? Mitä ammattikorkeakoulut voisivat tarjota sinulle? Missä opetetaan juuri sinua kiinnostavaa alaa?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia AMK-kampuspäivä -tapahtumassa, kun pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut (Arcada, Haaga-Helia, Diak, Laurea ja Metropolia) avaavat ovensa marraskuiseksi perinteeksi muodostuneessa AMK-kampuspäivässä.

Haaga-Heliassa pääset tutustumaan kaupallisen alan, tietojenkäsittelyn ja journalismin koulutuksiin Pasilan kampuksella. Aamupäivällä Haagan kampuksella esitellään ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan koulutuksia.

Maksuton tapahtuma on suunnattu korkeakouluopinnoista kiinnostuneille, erityisesti toisen asteen opiskelijoille, mutta tapahtuma on avoin ja kaikki ovat tervetulleita!

Tapahtuma on jaettu aamu- ja iltapäivän osuuksiin, jolloin opiskelijoilla, opettajilla ja opoilla on mahdollisuus vierailla kahdessa eri korkeakoulussa päivän aikana. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa syksyllä.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivulla