Ruoka & viini

Sustainable cooking for Planet

Sustainable Cooking for Planet

Hankkeen tavoitteena on lisätä keittiöammattilaisten tietoja ja taitoja vaihtoehtoisten proteiinien käytön lisäämiseksi ammattikeittiöissä.

Vaihtoehtoisella proteiinilla tarkoitetaan hankkeessa lihaa, siipikarjaa ja kalaa korvaavia proteiininlähteitä, mm. uusia kasvipohjaisia proteiininlähteitä, mutta myös hyönteisiä.

Hankkeen tuloksena syntyy opintojakso, jota voidaan käyttää ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa tulevaisuuden keittiöammattilaisten kouluttamiseksi vaihtoehtoisten proteiinien käytössä. ​

Sustainable cooking for Planet

Kesto: 10/2018-3/2021
Projektipäällikkö: Johanna Rajakangas-Tolsa
Partnerit: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Da Vince College (Hollanti), Landstede (Hollanti), ​IKASLAN (Espanja), Bridgwater & Taunton College ​(Iso-Britannia), Perho (Suomi), Entocube (Suomi)
Rahoittaja: Erasmus +

Contact
Johanna
Rajakangas-Tolsa
osaamisaluejohtaja
+358 294471177
Johanna.Rajakangas-Tolsa@haaga-helia.fi