Rahoittajan logot kuvituskuvan päällä

Disko – digitaalisten palveluiden saavutettavuus koronan kukistajana

Disko – digitaalisten palveluiden saavutettavuus koronan kukistajana -hankkeessa etsimme ratkaisuja pk-yritysten digitaalisten palvelujen saavutettavuuden ja esteettömyyden haasteisiin.

Hankkeen tavoitteena on lisätä pk-yritysten saavutettavuusosaamista, tehdä digitaalista palveluista helppokäyttöisiä, opastaa hakukoneoptimoinnissa, parantaa digitaalisia palveluita ja yritysten digitaalisten kanavien sisältöä sekä etsiä uusia ratkaisuja esteettömyyden ja saavutettavuuden toteuttamiseksi.

Hankkeessa kehitämme pk-yritysten löydettävyyttä ja saavutettavuutta digitaalisen ostopolun ja verkkokaupan osalta luomalla yleiset, käytännönläheiset digitaalista ostopolkua ja verkkokauppaa koskevat saavutettavuussuositukset pk-yrityksille. Lisäksi kehitämme yritysten digitaalisten kanavien sisältöä sekä niiden teknistä toteutusta niin, että yritysten digitaalisten palveluiden löydettävyys paranee sekä sisällöntuotanto osataan linkittää kiinteästi osaksi yrityksen omia myynti- ja markkinointiprosesseja.

Disko – digitaalisten palveluiden saavutettavuus koronan kukistajana

Projektipäällikkö Haaga-Heliassa: Heidi Kock
Kesto: 1.9.2021 - 30.8.2023
Kumppanit: Laurea AMK (koordinaattori) ja Haaga-Helia
Rahoittaja: EAKR (EU REACT) Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Ota yhteyttä
Heidi
Kock
Lab Manager
+358 294471468
Heidi.Kock@haaga-helia.fi