”Pidän työkulttuurista, jossa kysytään, mitä aiot opiskella seuraavaksi”

Haaga-Helian tripla-alumni Eva Loippo-Sännälä pitää työnsä monipuolisuudesta.

Loippo_Sannala_Eva
15.04.2021
Töissä Haaga-Heliassa

Eva Loippo-Sännälä työskentelee viestintä-, markkinointi- ja alumnipalveluissa suhdepäällikkönä ja vastaa Haaga-Helian alumnitoiminnan pyörittämisestä. Hän on itse tripla-alumni Haaga-Heliasta: hän on suorittanut restonomin alemman ja ylemmän amk-tutkinnon sekä ammatillisen opettajan tutkinnon. Työt Loippo-Sännälä aloitti Haaga-Heliassa vuonna 2015.

— Minua innostaa kehittäminen, suunnittelu ja uuden kokeileminen. Erityisesti pidän siitä innosta ja luovuudesta, jota saa kokea yhteistyössä eri ammattikuntien kanssa.

Haaga-Heliassa saa Loippo-Sännälän mielestä kehittyä ja opiskella lisää työssä tarvittavia taitoja.  Työnkuvaa voi laajentaa ja uusia vastuualueita saa niin halutessaan.

Loippo-Sännälä on kokenut yhteistyön Haaga-Helian alumnien kanssa erityisen kiinnostavaksi. Alumnien uratarinat inspiroivat. Heidän ajatuksistaan ja kokemuksistaan on suora väylä opintojen kehittämiseen.

— Meillä on iso vastuu koulutuksen järjestäjänä ja urapolkujen edistäjänä. Jokaisen haagahelialaisen merkitys näkyy tällä matkalla opiskelijasta alumniksi.