Koe Valkyyria-ooppera yhdessä kaverikatsomon kanssa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun HomeOpera – Digitaaliset sosiaaliset kulttuurielämykset -hanke järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin sekä Ylen kanssa vuorovaikutteisen Valkyyria-oopperaelämyksen Yle Areenassa lauantaina 10.9.2022 kello 15 alkaen.

Valkyria opera
06.09.2022
Artikkeli

Millaisia keskusteluita herää esityksen aikana, kun samassa jutturingissä kanssasi ajatuksiaan vaihtavat Wagner-syväosaajat, kulttuurinälkäiset ja oopperan ensikertalaiset? 

Nyt keskustelu oopperaesityksen aikana on kerrankin sallittua ja ihan suotavaa! Osallistu asiantuntevaan, mutta rentoon oopperakeskusteluun professori ja Wagner-asiantuntija Anne Kauppalan, kapellimestari Jonas Rannilan, Ylen kuuluttaja Maria Jungnerin ja koko Suomen kanssa Yle Areenassa lauantaina 10.9.2022. Kerrankin esityksen kirvoittamia ajatuksia ei tarvitse palauttaa mieleen väliaikatarjoilupöydässä, vaan ne saa sanoa välittömästi esityksen aikana parhaassa chat-seurassa. 

HomeOpera-hankkeessa tutkitaan ja kehitetään konsepteja, jolla kulttuurielämykset tuodaan ikääntyvälle kotiin uusien teknologioiden avulla, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja yhteisöllisyyden mahdollistavalla tavalla. Lue lisää hankkeesta täältä

Vuorovaikutteinen Valkyyria on jatkoa hankkeen toukokuussa 2022 toteuttamaan Sibelius-kokeiluun.

 

Kuva: Ralph Larmann

Tutustu lisää HomeOpera-hankkeeseen tästä