Palvelut

Haagan restonomikampus – 50 vuotta ammattilaisten tarinoita

Vuosi 1969 muistetaan kahdesta merkittävästä tapahtumasta. Ensimmäinen ihminen kävi kuussa ja Hotelli- ja ravintolaopisto aloitti toimintansa.

Haaga 50 -juhlajulkaisun kansi
16.11.2020
Julkaisu

Näistä kahdesta jälkimmäinen on tietysti merkityksellisempi. Puoli vuosisataa on pitkä aika; sen sisään mahtuvat kuulennon lisäksi muun muassa öljykriisi, kylmän sodan päättyminen, suuri lama, Y2K, teknokupla ja finanssikriisi. Maailma ympärillämme on muuttunut, mutta silti hotelli-, ravintola- ja matkailualan perusfundamentit ovat yhtä päteviä kuin Haagan alkuaikoina. Lisäämme ihmisten onnellisuutta hyvän palvelun, tunnelman, viihtymisen, gastronomian, elämysten ja kansainvälisyyden keinoin. Olemme kiinni vieraidemme arjessa ja juhlassa, aina ihminen edellä. Juhlavuotemme kunniaksi halusimmekin määritellä mitä (Haagan) restonomius merkitsee: ”Restonomi on vieraanvaraisuuden vastuullinen visionääri ja sydämellistämisen osaaja.”  

Julkaisun tiedot

Toimittajat
Kristiina Adamsson ja Caro Vehmas

ISBN 978-952-7225-18-9

Haaga-Helian julkaisut