Olet täällä

MODe

MODe

Minimalist Organizational Design -hanke (MODe) vastaa sekä akateemisen tutkimustiedon puutteeseen että yritysten haasteeseen tuottamalla uutta tutkimusta itseorganisoitumisesta, käynnistämällä yritysten itseohjautuvuutta koskevan yhteisoppimisprosessin, kehittämällä uusia itseohjautuvuuden työkaluja ja tuotteita sekä levittämällä uutta tietoa itseohjautuvuudesta ja -organisoitumisesta laajalti suomalaiseen yrityselämään.

Hanketta ohjaavana visiona on, että sen ansiosta yhä useampi suomalainen yritys tunnistettaisiin edistyksellisinä Minimalist Organizational Design -organisaatioina, joissa jaettu johtaminen, läpinäkyvä tieto ja työntekijöiden omaehtoinen sitoutuminen, aloitteellisuus sekä luovuus vahvistavat yrityksen ketteryyttä, innovatiivisuutta ja kilpailukykyä. Tuottamalla uutta teoreettista ja käytännön tietoa itseohjautuvista organisaatiosta pyrimme nostamaan Suomen ihmislähtöisemmän organisaatioajattelun mallimaaksi ja tekemään tällaisen organisaatioajattelun edistämisestä vientivaltin suomalaisyrityksille.

Hankkeen kotisivu: www.moderesearch.fi

Kesto: 1.11.2018 – 30.4.2021
Koordinaattori: Johanna Vuori, Haaga-Helia
Kumppanit: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Aalto-yliopisto, Tampereen yliopisto. Hankkeen Master Class toteutetaan yhdessä Filosofian Akatemian kanssa.
Rahoittaja: Business Finland
Osarahoittajat: Debora, JCDecaux Finland, Metso Minerals, Vastuu Group ja Telia Finland
Konsortioon liittyvät Futurice ja Reaktor omilla TKI-projekteillaan.