Olet täällä

Ilmoita avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista

Ilmoita avoimesta työ- tai harjoittelupaikasta, opinnäytetyötoimeksiannosta tai projektista

Rekrytoi osaajia Laura -rekrytointisivustomme kautta!

Laura -rekrytointisivustomme kautta voit tarjota Haaga-Helian opiskelijoille työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöaiheita ja projekteja

Työnantajana pääset itse laatimaan, muokkaamaan, näkemään ja poistamaan ilmoituksesi. Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ja julkaisee ilmoituksen. Ilmoitukset näkyvät sivustolle kirjautuneille opiskelijoille 1–2 työpäivässä. Harjoittelu voi olla palkallista tai palkatonta. Tähän vaikuttavat muun muassa opiskelijan opintojen vaihe ja aiempi työkokemus. Käytännöt ovat alakohtaisia. Suosituksena on, että työnantaja maksaa harjoittelusta palkkaa oman alansa työehtosopimuksen mukaan. Alasta riippuen palkka on yleensä 70–90 % alan vastaavasta palkasta tai alimmasta taulukkopalkasta.

Ilmoituksen jättämisen vaiheet:

 1. Työnantaja rekisteröityy Laura -käyttäjäksi täällä. Tästä ohjelman rekisteriselosteeseen.
 2. Rekrytointisivusto lähettää tunnukset ja salasanan automaattisesti käyttäjän sähköpostiin. Unohtunut salasana voidaan resetoida klikkaamalla kirjautumissivulla kohtaa "Unohditko salasanasi? Paina tästä".
 3. Työnantaja kirjautuu tunnuksillaan rekrytointisivustolle osoitteessa: https://haagahelia.rekrytointi.com.
 4. Työnantaja laatii haluamansa rekrytointi-ilmoituksen (teksti, kuvat, videot jne.) kohdassa "luo ilmoituksia".
 5. Täytettyään vähintään kaikki pakolliset kohdat työnantaja lähettää ilmoituksen hyväksyttäväksi Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalveluihin.
 6. Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalvelut hyväksyy ilmoituksen tai lähettää sen tarvittaessa takaisin muutospyynnön kera. Pidätämme oikeuden hylätä lakien ja asetusten vastaiset ilmoitukset.
 7. Mikäli työnantaja tekee jo julkaistuun ilmoitukseen muutoksia, tulee se uudelleen hyväksyttäväksi Haaga-Helian ura- ja rekrytointipalveluihin.
 8. Hakuajan umpeuduttua ilmoitus poistuu opiskelijoiden näkyvistä, mutta on edelleen työnantajan nähtävissä kohdassa "muokkaa ilmoituksia". Vanhaa ilmoitusta voi myöhemmin käyttää pohjana uudelle. Ilmoitus sulkeutuu automaattisesti viikon päästä hakuajan umpeuduttua. Ilmoitusta ei voi kokonaan poistaa, ilmoitus voidaan vanhentaa muuttamalla hakuaikaa menneeseen aikaan.

Valmiin ilmoituksen näet seuraavasti paikoista:

 • Ilmoitusta tehdessäsi klikkaamalla lomakkeen yläpuolelta kohtaa "lukunäkymä"
 • tai "Tästä pääset katsomaan opiskelijoiden näkymää työpaikoista: www", jolloin näet kaikki paikat
 • tai suoraan tästä linkistä (näyttää kaikki ilmoitukset kirjautuneille käyttäjille).

Mahdollisiin kysymyksiin saat vastauksen osoitteesta: 

urajarekrypalvelut{at}haaga-helia.fi
Jukka Väyrynen, ura- ja rekrytointipalveluiden suhdepäällikkö, +358 40 579 0100