Olet täällä

Strategiajumppa – strategian täsmentäminen ja kasvuedellytysten luominen

Strategiajumppa – strategian täsmentäminen ja kasvuedellytysten luominen

Pitkään toimineiden pk-yritysten tai luovien alojen yrittäjien on yleensä vaikeata löytää itsestä uusia strategisia voimavaroja muutostilanteissa. Yrittäjä on ammentanut osaamisensa omasta kokemusmaailmastaan ja ”jäänyt junnaamaan paikalleen”. Yrittäjä edustaa esimerkiksi luovia aloja ja on enemmän taiteilija-yrittäjä kuin yrittäjä-taiteilija. Strategiajumpassa tarkastellaan ja arvioidaan ryhmän toimintamallia ja suunnataan liiketoimintaa vastaamaan paremmin tuleviin haasteisiin.

TAVOITE

Tavoitteena on strategian täsmentäminen eli hakea uusia strategisia eväitä oikealla tiellä kulkemisen varmentamiseksi. Strategiajumpassa tarkastellaan toimialan tulevaisuusnäkymiä ja kilpailutilannetta sekä arvioidaan asiakkaiden kulutustottumusten muutoksia sekä määritellään tulevaisuuden ydinosaaminen. Lopputuloksena syntyy tarkennettu ryhmän toimintamalli, sen mukaiset määritellyt yhteiset kilpailuedut sekä kuvataan uusi palvelukonsepti. Valmennuksen läpikäynyt yritys on valmis kohtaamaan kilpailukentän haasteet terävämmin.

KENELLE

Esimerkiksi alallaan kauan toimineet pienyritykset ja uudessa kilpailutilanteessa olevat toimijat sekä taiteesta yritystoimintaa – konseptilla toimivat PK- yritykset, joita kiinnostaa yrityksen liiketoiminnan kasvattaminen.

TOTEUTUS

Kolme konsultointipäivää, joista yksi on koko ryhmän yhteinen työpajapäivä. Referenssit annetaan pyydettäessä.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus perustuu valmentajan laajaan kokemukseen liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä. Valmennus voidaan toteuttaa myös useamman yrityksen kokonaisuutena, jossa työpajapäivä on kaikille yhteinen.

VALMENTAJA (T)

Yritysvalmentaja, lehtori Johan Dromberg

HINTA

Valmennuspäivän hinta on 2.200 euroa, alv 0 %
1 päivän työpaja 1700 euroa, alv 0%, max 5 henkilöä
Työpajan hinta ei sisällä tilojen vuokria eikä tarjoiluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lataa esite >> Tuotekorttiesite_strategiajumppa.pdf