Olet täällä

Restonomikoulutusta esimiehille ja liikkeenjohdolle

Restonomikoulutusta esimiehille ja liikkeenjohdolle

Erotu työnantajana tarjoamalla henkilöstölle korkeakoulutasoista täydennyskoulutusta! Restonomitutkinnon AMK- tai ylempi AMK -sisältöihin pohjautuva, yrityksenne tarpeisiin muokattu koulutuskokonaisuus sitouttaa työntekijää yritykseen ja sen kehittämiseen.

Tavoitteet ja tulokset

 

Työnantaja hyötyy

  • Tilaajayrityksen arkeen kytkettävä opetus kehittää yrityksen toimintaa
  • Yritys sitouttaa työntekijöitään tarjoamalla pitkäkestoista ja korkealaatuista koulutusta henkilökunnalleen

Osallistuja saa koulutuksesta

  • Käytännönläheistä opetusta, jonka hän voi hyödyntää omassa työssään.
  • Korkeakoulutasoista, opintopisteytettyä opetusta, jotka on mahdollista sisällyttää osaksi mahdollisia myöhempiä AMK-opintoja.

Kenelle

Koulutusta voidaan järjestää tilauksesta palvelualalla toimiville yrityksille. Koulutus soveltuu esimiestehtävissä työskentelevälle tai niihin tähtäävälle motivoituneelle mara-alan ammattilaiselle. Ryhmän suosituskoko on 20-25 henkilöä.

Sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelussa voidaan hyödyntää joko restonomin (AMK) tai (ylempi AMK) -tutkintojen sisältöjä riippuen koulutettavien henkilöiden osaamisesta ja aiemmasta koulutustaustasta.

Koulutus toteutetaan esimerkiksi 10 opintopisteen laajuisina kokonaisuuksina/jaksoina (yksi opintopiste vastaa noin 26 tunnin työpanosta). Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista:

  • Palvelun ja myynnin kehittäminen ja johtaminen
  • Liiketoiminta- ja talousosaaminen
  • Viestintä, markkinointiviestintä ja vuorovaikutus
  • Strateginen johtaminen
  • Kansainvälinen, vastuullinen liiketoiminta

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähiopetuksen ja itseohjautuvan opiskelun yhdistelmänä. Yksi kokonaisuus/jakso sisältää 6 lähipäivää sekä verkko- ja itseopiskelua. Lähiopetusta on esimerkiksi noin kerran kuukaudessa, kahtena peräkkäisenä päivänä ja niihin osallistuu vain kyseisen yrityksen henkilöitä. Koulutuksen sisältö ja toteutustapa räätälöidään aina vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita. Opintojen ohjaus sekä muut korkeakoulun opiskelijapalvelut ovat osallistujien käytettävissä.

Asiantuntijat

Kouluttajina toimivat HAAGA-HELIAn Hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusyksikön asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus alalla työskentelystä sekä vahva pedagoginen osaaminen.

Asiakkaidemme kokemuksia

Kohti restonomin tutkintoa McDonals'in yritysryhmässä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lataa esite >