Olet täällä

Palvelumuotoilua ylimmälle johdolle

Palvelumuotoilua ylimmälle johdolle

Palvelumuotoilusta puhutaan paljon, ja yhä useampi yritys hyödyntääkin sitä palveluidensa kehittämisessä. Koska kyseessä on täysin uudenlainen toimintamalli, ylimmän johdon rooli palvelumuotoilun käyttöönotossa on ratkaisevaa. Mitä vahvemman tuen johto voi palvelumuotoilutyöhön antaa, sitä paremmin työstä saadaan hyöty irti.

Tarjoamme palveluliiketoiminnan parissa toimivien yritysten ylimmälle johdolle palvelumuotoilun lyhyen oppimäärän, jonka myötä päättäjät pystyvät arvioimaan mitä palvelumuotoilu on ja sopiiko se meille?

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu yritysten ylimmälle johdolle päätöksen teon tueksi. Koulutus tarjoaa palvelumuotoilun lyhyen oppimäärän ja sen käytyään päättäjä voi arvioida, miten palvelumuotoilua voisi hänen edustamassaan yrityksessä hyödyntää.

Sisältö

  • What is Service Design? - Mitä palvelumuotoilu on ja voisiko siitä olla hyötyä meille?

  • Why Service Design? - Miksi palvelumuotoilusta on tullut hitti?

  • Process of Service Design - Miten palvelumuotoilu eroaa perinteisestä palvelukehittämisestä?

  • 3 fundamental SD tools - Palvelumuotoilun työkaluja, esim. customer journey, co-creation workshop ja nopea protoilu. Case-esimerkkejä

  • Business implications - Miten meidän yrityksemme voisi palvelumuotoilua hyödyntää?

Toteutus

Koulutus toteutetaan kahden tunnin vuorovaikutteisena johdatusluentona ja business implications keskusteluna erikseen sovittavana ajankohtana. Koulutukseen voi osallistua 1-20 henkilöä.

Asiantuntijat

Haaga-Helian palvelumuotoiluasiantuntijat ovat eri rooleissa osallistuneet kymmeniin palvelumuotoiluprojekteihin ja kouluttaneet noin satoja palveluliiketoiminnan ammattilaisia palvelumuotoilun työkaluihin.

KTT Teemu Moilanen
KTM Sirpa Lassila
KTL Marko Mäki

Hinta

Kahden tunnin tilaisuuden  hinta on 800 € + alv 24%.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös muuhun palvelumuotoilukoulutustarjontaamme

Räätälöity, yrityskohtainen palvelumuotoilukoulutus