Olet täällä

Myynti ja myynnin johtaminen

Myynti ja myynnin johtaminen

Myynnin kehittäminen lähtee esimiestyöstä - myyntibudjetin laadinnasta, tavoitteiden asetannasta ja niihin pääsemisen mittaamisesta, seurannasta ja erityisesti kannustavasta esimiestyöstä. Myyjä voi päästä tavoitteisiinsa vain, jos häntä johdetaan oikein. Siksi myynnin kehittäminen tulee aloittaa esimiehistä.

Myynnin johtaminen valmennus antaa osallistujalle syvällisen ymmärryksen palvelualan myynnin organisoinnista ja myynnin johtamisesta. Valmennus sopii  myynti- ja myynnin esimiestehtävissä toimiville tai näihin tehtäviin tähtääville henkilöille. Valmennus räätälöidään vastaamaan tarpeitanne ja käsiteltävät asiat kytketään osaksi esimiehen päivittäistä työtä. Näin saadaan varmistettua, että opitut asiat jalkautuvat osaksi arkea.

Sisältö

Valmennuksessa käydään läpi myynnin käytännön tehtäviä, myynnin johtamisen haasteita sekä sivutaan myyntiin liittyviä strategisia kysymyksiä. Tavoitteiden asettaminen henkilökohtaiselle tasolle sekä onnistumisen seuranta ovat avainteemoja valmennuksessa. Sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan olipa kyse sitten B-to-B tai B-to-C -myynnistä.

Kohderyhmä

Myynnin johtamis- ja esimiestehtävissä toimiville henkilöille.

Valmentaja

Valmentajana toimii Haaga-Helian myynnin ja palvelun asiantuntijat

Ajankohta

Sopimuksen mukaan. Laajuus voi vaihdella yrityksen tarpeen mukaan 2 tunnin starttiluennosta useamman päivän valmennuskokonaisuuteen.

Hinta

Riippuu toteutuksesta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!