Olet täällä

Kokousdesigner -työpajalla parempia kokouksia

Kokousdesigner -työpajalla parempia kokouksia

Miten autan kokousta pääsemään tavoitteisiinsa? Miten organisaatiossamme kokoustettaisiin tehokkaammin ja tuloksellisemmin?

Kokousdesigner -työpajassa pureudutaan organisaation kokouskäytäntöihin ja -kulttuuriin tavoitteena kokousten kehittäminen ja tehostaminen. Työpajan tarkoituksena on ”herätellä” työntekijöitä miettimään omia kokoustapojaan ja -käytäntöjään sekä myös tarvittaessa muuttamaan niitä.

Työpajan jälkeen työntekijöillä on ymmärrys, miten Kokousdesignia™ voidaan hyödyntää kokouksen eri osa-alueilla kokousten tehostamiseksi. Työpajan tavoitteena on tehdä organisaation kokouksista tehokkaampia niin sisällön, kustannusten kuin ajankäytönkin näkökulmasta.

Työpajan tuotokset

  • Työpajassa luodaan yhdessä osallistujien kanssa organisaatiokohtaiset kokoussäännöt ja käydään läpi, miten Kokousdesign™ auttaa tehostamaan kokouksia ja kokouskäytäntöjä.
  • Osallistujat saavat työpajassa oman Kokousdesignerin™ muistilistan, jota hyödynnetään työpajan aikana ja jonka avulla kokouksista saa helposti tehokkaita ja tuloksellisia.
  • Työpajan lopuksi mietitään uusien kokoussääntöjen lanseerausta ja motivointia, jotta yhdessä mietittyjen kokoussääntöjen jalkautuminen olisi optimaalista.
  • Työpajan tuloksena luodaan asiakaskohtaiset kokoussäännöt ja -käytännöt. Tämän lisäksi osallistujat oppivat ymmärtämään, miten Kokousdesignia™ voidaan hyödyntää kokouksen eri osa-alueilla.

* * *

Oletko koskaan osallistunut kokoukseen, jonka tavoitetta ei ole kerrottu etukäteen? Onko sinulla liikaa tehottomia kokouksia? Vai kuulutko siihen joukkoon, joka ei ymmärrä, miksi kaikki aina valittavat kokouksista?