Olet täällä

Kokousdesigner -työpajalla parempia kokouksia

Kokousdesigner -työpajalla parempia kokouksia

Miten autan kokousta pääsemään tavoitteisiinsa? Miten organisaatiossamme kokoustettaisiin tehokkaammin ja tuloksellisemmin?

Kokousdesigner -työpajassa pureudutaan organisaation kokouskäytäntöihin ja -kulttuuriin tavoitteena kokousten kehittäminen ja tehostaminen. Työpajan tarkoituksena on ”herätellä” työntekijöitä miettimään omia kokoustapojaan ja -käytäntöjään sekä myös tarvittaessa muuttamaan niitä.

Työpajan jälkeen työntekijöillä on ymmärrys, miten Kokousdesignia™ voidaan hyödyntää kokouksen eri osa-alueilla kokousten tehostamiseksi. Työpajan tavoitteena on tehdä organisaation kokouksista tehokkaampia niin sisällön, kustannusten kuin ajankäytönkin näkökulmasta.

Työpajan tuotokset

  • Työpajassa luodaan yhdessä osallistujien kanssa organisaatiokohtaiset kokoussäännöt ja käydään läpi, miten Kokousdesign™ auttaa tehostamaan kokouksia ja kokouskäytäntöjä.
  • Osallistujat saavat työpajassa oman Kokousdesignerin™ muistilistan, jota hyödynnetään työpajan aikana ja jonka avulla kokouksista saa helposti tehokkaita ja tuloksellisia.
  • Työpajan lopuksi mietitään uusien kokoussääntöjen lanseerausta ja motivointia, jotta yhdessä mietittyjen kokoussääntöjen jalkautuminen olisi optimaalista.
  • Työpajan tuloksena luodaan asiakaskohtaiset kokoussäännöt ja -käytännöt. Tämän lisäksi osallistujat oppivat ymmärtämään, miten Kokousdesignia™ voidaan hyödyntää kokouksen eri osa-alueilla.

* * *

Oletko koskaan osallistunut kokoukseen, jonka tavoitetta ei ole kerrottu etukäteen? Onko sinulla liikaa tehottomia kokouksia? Vai kuulutko siihen joukkoon, joka ei ymmärrä, miksi kaikki aina valittavat kokouksista? 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!