Olet täällä

Coaching

Coaching

Coaching on erityisesti esimiesten ja johdon yksilöllinen ammatillisen kehittymisen työväline. Coachingin tavoitteena on parantaa yksilön itsetuntemusta, tavoitteellisuutta ja muutoskykyä työssä, oppia tunnistamaan omia vahvuuksia sekä lisätä asiakkaan työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Coachingiin kuuluu henkilökohtaiset tapaamiset sertifioidun coachin kanssa kahdesti kuukaudessa noin kolmen kuukauden ajan (yhteensä 6-7 tapaamista). Myös virtuaalikeskustelu on mahdollista.

Kohderyhmä

Yrityksen johtohenkilöt, esimiehet ja asiantuntijat. Coachingia voidaan tarjota joko henkilökohtaisiin tarpeisiin tai ryhmille/tiimeille.

Hinta

Coachingin hinta määritellään tapaamiskertojen mukaan.

Aika ja paikka

Sopimuksen mukaan. Voidaan toteuttaa yrityksen tai HAAGA-HELIAn tiloissa tai muussa sovitussa paikassa.

Coach

Coachina toimii johtamisen lehtori, sertifioitu business coach Ulla Ijäs.

Palautetta Ullan vetämistä coaching-sessioista

"Tiimivalmennus oli kivan konkreettista tekemistä, ei mitään teoriaa."

"Tiimivalmennuksen jälkeen jäi tosi hyvä fiilis ensimmäisestä yhteispalaverista toisen tiimin kanssa (siis siitä yhteispalaverista jota varten olimme valmennuksessa), yhteistyö toisen tiimin kanssa on parantunut."

"Ryhmävalmennuksessa oli sopivan pienet ryhmät, jotta voitiin käsitellä oikeasti valmennettavien omia asioita ja tunnelma säilyi intiiminä ja luottamuksellisena."

"Yksilövalmennuksessa oli sopivan rauhallinen ja kuitenkin samaan aikaan kannustava meininki. Ensimmäinen kerta kun olin tällaisessa mukana ja jäi hyvä mieli ja ajattelemisen aihetta."

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!