Olet täällä

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla
Datan kerääminen on helppoa, mutta sen muokkaaminen informaatioksi onkin jo toinen asia. Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla -kurssilla opitaan tapoja, joilla Excel-ohjelman avulla haetaan dataa, luodaan siitä käsiteltäviä tietomalleja sekä visualisoidaan dataa ymmärrettävään muotoon. Kurssilla laaditaan visualisointeja myös Power BI:llä.

Koulutuksen tavoitteena on edistää Excel-ohjelman hallitsevan käyttäjän siirtymistä tietojen käsittelijän ja visualisoijan suuntaan. Koulutuksessa opitaan edistyksellisiä tapoja jalostaa dataa päätöksenteon tueksi Excel- ja Power BI -ohjelmilla.

Sisältö

  • tiedon hakeminen eri lähteistä: tietokannat, nettisivut sekä tiedostomuodot
  • tietomallit, pivot (power-pivot)
  • isojen datojen käsittely 
  • kyselytyökalu
  • power BI desktop: visualisointi, dashboard
Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäiviä osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman tunteville, jotka hallitsevat perusasiat sujuvasti. Excel-perusosaamisen lisäksi data-analytiikasta kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Tiedon jalostamisesta ja edistyneestä visualisoinnista kiinnostuneille on kurssilla erityispaikka.
 
Jos Excel-osaamisessasi on vielä hiomista, mutta tiedon visualisointi kiinnostaa, tutustu myös Excel datan käyttöliittymänä -koulutukseemme.

Hinta

Koulutuksen hinta on 670,00 € (+ alv 24,00 % = 830,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: tiistai 26.2.2019 klo 10–17
Paikka: Haaga-Helia Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki
Ilmoittautuminen: 12.2.2019 mennessä täällä 

lmoittaudu

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Juha Tamminen.
 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!