Olet täällä

Tee tulosta digikanavissa

Tee tulosta digikanavissa

Tee tulosta digikanavissa -koulutus tarjoaa yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Digikanaviin liittyvä strateginen tavoitteiden asettelu, suunnittelu ja toimenpiteiden toteutus eivät yleensä ole yrityksen ydinosaamista. Uusien asiakasryhmien tavoittaminen ja sitouttaminen verkossa vaatii kuitenkin laaja-alaista digitaalisen ympäristön ymmärrystä.  

Haaga-Helian tarjoama verkkokoulutus parantaa osallistujien osaamista tämän päivän digitaalisesta toimintaympäristöstä sekä lisää ymmärrystä yrityksen omien digikanavien roolista osana tuloksellista liiketoimintaa ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Koulutuksessa on ennakkotehtävä, jolla kartoitetaan yrityksen digikanavien ja digiosaamisen nykytilaa. Varsinainen koulutus toteutetaan Zoom-verkkoalustalla kahdella käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan yrityksen omien digikanavien tulokselliseen kehittämiseen. Workshopien välissä tehdään toiseen koulutuspäivään valmisteleva etätehtävä. 

Koulutuksen sisältö

  • Digitaalinen toimintaympäristö 
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen  
  • Inbound-markkinointi 
  • Verkkosivut ja verkkokauppa 
  • Hakukoneoptimointi 
  • Sosiaalinen media

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista niiden ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Aika ja paikka

Workshop: Ensimmäinen osio (3 h) ma 2.11. klo 13-16 ja toinen osio (3 h) ma 9.11. klo 13-16. Osioiden välissä on välitehtävä.

Paikka: Zoom-verkkoympäristö.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 290 €/henkilö (+ alv 24 %). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyvä, kattava paketti aiheesta. Osaava kouluttaja.

Kiva, keskusteleva ilmapiiri. Käytännön juttuja ja esimerkkejä.

Ajankohtaiset tilastot ja data. Hyvin rytmitetty päivä.

 

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!