Olet täällä

Service Design ja tuotekehitys palvelutuotteissa

Service Design ja tuotekehitys palvelutuotteissa

Palvelumuotoilun avulla innovoidaan täysin uusia palveluita, kehitetään asiakaskokemusta ja luodaan strategioita. Asiakaslähtöisyyden ja innovatiivisuuden merkitys palveluyritysten tuotekehityksessä on keskeisen tärkeää ja se kasvaa muuttuvassa toimintaympäristössä edelleen. Asiakasymmärrykseen ja käyttäjäkokemukseen perehtyminen antaa uudenlaista osaamista palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

SERVICE DESIGN JA TUOTEKEHITYS PALVELUTUOTTEISSA 

Opi palvelujen ja asiakaskokemusten kehittämistä syventävässä Service Design -koulutuksessa. Palvelumuotoilu on palvelujen ja asiakaskokemusten kehittämistä, jossa korostuu palvelutapahtuman kokeminen yksilön näkökulmasta. Palvelumuotoilu perustuu luovan ja analyyttisen ajattelun yhdistävään sekä käyttäjiä osallistavaan suunnitteluprosessiin, jonka lopputulos parantaa palvelun laatua ja tuo organisatorista lisäarvoa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksessa osallistuja oppii hyödyntämään palvelumuotoilun työkaluja ja kehittämään palveluliiketoiminnan eri osa-alueita asiakaslähtöisesti.

Koulutus sisältää 6 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä työskentelyä. Koulutuksen osana osallistujat toteuttavat palvelumuotoiluprojektin johonkin todelliseen kohteeseen. Osallistuja voi tarjota omaa yritystään case-kohteeksi 8.2.2019 mennessä. Caseja työstetään monialaisissa tiimeissä, joita ohjaavat kokeneet palvelumuotoilijat.

AJANKOHTA

Koulutuspäivät:

22.-23.3.19 (klo 9-17)
10.-11.5.19 (klo 9-17)
13.6.19 (klo 9-17)
23.8.19 (klo 9-17)

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinta on 1 550 € / henkilö (+ alv 24 %)
Hinta sisältää opetuksen, luentomateriaalit sekä todistuksen.

Intensiivipäivien lisäksi osallistujilta edellytetään työskentelyä suunnitteluryhmän osana palvelumuotoiluprojektin parissa. Koulutuksen laajuus on 10 opintopistettä (op), joka vastaa noin 260 työtuntia.

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme kouluksen koko hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kymmenen..

KOULUTTAJAT

Yliopettaja Teemu Moilanen ja Yliopettaja Mário Ascenção. Kouluttajamme ovat Suomen toistaiseksi ainoat kansainvälisen kattojärjestön SDN:n akkreditoimia palvelumuotoilun kouluttajia. Tarjoamamme koulutukset ovat akkreditoituja ja osallistujat saavat akkreditoinnin osoittavan todistuksen.

 Kuvahaun tulos haulle sdn logo

Muut palvelumuotoilun koulutukset

Palvelumuotoilun perusteet (1 pv)
Palvelumuotoilua ylimmälle johdolle (2 h)
Räätälöidyt yrityskohtaiset palvelumuotoilun koulutukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!