Olet täällä

Räätälöity liiketalouden opintovalmennus

Räätälöity liiketalouden opintovalmennus

Työpaikoilla vaaditaan koko ajan enemmän digiosaamista. Pysy kehityksessä mukana ja hanki uutta osaamista. Näin pidät huolen omasta kilpailukyvystäsi myös tulevaisuudessa.

Koulutuksen sisältö

Opintovalmennuksena on mahdollista suorittaa 72 opintopisteen kokonaisuus ryhmässä sekä näytöillä, minkä jälkeen valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus omaehtoisesti hakea jatkamaan tradenomin opintojaan tutkinto-opiskelijana*.

Opintovalmennuksen kokonaisuus sisältää seuraavat tradenomitutkinnon moduulit ja opintojaksot:

  • Asiakasosaaja (12 op)
  • Uuden kehittäjä (15 op)
  • Palveluiden tuotteistaminen ja monikanavainen myynti (15 op)
  • Konsultatiivinen myyntityö (10 op)
  • Työyhteisöosaaja (15 op)
  • Tietotekniset taidot (5 op)

Kenelle?

Kohderyhmä on esim. asiakaspalvelun, myynnin tai markkinoinnin parissa työskentelevät ammattilaiset, joilla on akuuttia tarvetta päivittää työelämän vaatimia digitaalisia taitoja ja ehkäpä nostaa nykyistä koulutustasoaan.
Opintovalmennus sopii erinomaisesti merkonomeille tai henkilöille, joilla on muulla lailla hankittua osaamista ja työkokemusta. Valmennuksen myötä osaamisen saa päivitettyä tarvittavalle tasolle.

Toteutus

Opintovalmennus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähiopetuksen ja itseohjautuvan/verkko-opiskelun yhdistelmänä. Räätälöity opintojen ohjaus sekä muut korkeakoulun opiskelijapalvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä. Osa valmennuksesta on toteutettavissa näyttöinä.

Ajankohta ja koulutuspaikka

Koulutus alkaa seuraavan kerran 11.9.2019.
Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-4 päivää kuukaudessa (lauantaipäivä käytössä).

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila Campus, Ratapihantie 13, Helsinki

Tervetuloa opintovalmennuksen infotilaisuuteen 15.4. klo 9.00-10.00 Haaga-Helian Pasilan kampukselle, Ratapihantie 13 (tila 1009, 1. kerros). Kerromme tilaisuudessa mm. sisällöstä ja koulutuksen aikatauluista. Ilmoittaudu infoon tästä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 3250 €/henkilö (+ alv 24 %). Lisäksi kukin opiskelija maksaa avoimen korkeakoulun maksun 150 €, alv 0 %/lukukausi.
Opintovalmennuksen hinta sisältää monimuoto-opetuksen, luentomateriaalit, näyttöjen vastaanoton ja opintovalmentajan käytön. Haaga-Helian avoimen AMK:n opetustarjonta on myös käytettävissä.

lmoittaudu

Koulutuksen ilmoittautumisaika päättyy 16.8.2019.

Koulutuksen aloitus vahvistetaan, kun sitovia osallistumisilmoituksia on vähintään 20. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen koulutuksen vahvistuspäätöstä. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan. Koulutus laskutetaan neljässä erässä vuoden aikana.

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat Haaga-Helian liiketalouden asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus työskentelystä liike-elämässä sekä vahva pedagoginen osaaminen.

 

*Vuoden 2020 jälkeen opiskelijat hakevat halutessaan jatkamaan omatoimisesti opintojaan tradenomiksi kyseisenä vuonna voimassaolevan hakumenettelyn mukaisesti. Tradenomin opiskelupaikan saaminen edellyttää hyvin arvosanoin suoritettua 60 op sekä haastattelun läpäisemistä hyväksytysti. Tutkinto-opiskelijaksi pääsystä päättävät Haaga-Helian tutkintokoulutuksen edustajat vapaana olevien tutkinto-opiskelijapaikkojen vuotuisesta määrästä riippuen. Jos korkeakoulurahoitus muuttuu v. 2021 alussa, voi hakuehtoihin tulla muutoksia, joita ei tässä vaiheessa vielä ole tiedossa. Haaga-Helia pidättää oikeuden muuttaa tässä esittelyssä mainittuja asioita muutosten vaatimusten mukaisiksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!